英语句子翻译!!!在线等

1.AmongtheearlysettlersinSouthAmericainthe16thcenturywereSpanishtraders.2.Thefirstatt... 1.Among the early settlers in South America in the 16th century were Spanish traders.
2.The first attempt made by European people to settle down permanently in North America occurred in the 1580s.
就这两句 要求准确 如果翻译的好 加分!!!!!1580S 读作16世纪80年代?
郁闷真想哭
(1)Among the early settlers in South America in the 16th century were Spanish traders.

翻译:
西班牙商人是在第十六世纪美国南部的早期移民。

(2)The first attempt made by European people to settle down permanently in North America occurred in the 1580s.
翻译:在16世纪80年代时,欧洲人首次尝试在北美长期定居

绝对正确,请采纳,谢谢!
权鸡涌儿
1.在16世纪的南美早期定居者之中,也不乏西班牙小商贩。
2.在16世纪80年代时,欧洲人首次尝试在北美长期定居。
确保正确,请采纳,谢谢!
actonst
1. 西班牙商人是16世纪在南美洲的早期移民之一。
2. 欧洲人最初想要永久定居在北美洲的时间是在公元一五八几年左右。
伊莉姑娘
1.除南美洲在十六世纪早期定居者是西班牙在 1580s年发生的 traders.2.The 第一次尝试为永久落户北美所作的欧洲人。
匿名用户
1,在十六世纪早期定居南美的人群中,有西班牙商人。
2,1580年代,欧洲人首先试图永久居住在北美。