求大神翻译 !!!跪求啊! 40

1.PLEASEADD80GSMWADDINGINTOTHEQUILTEDMOCKINSERTSTOINCREASEBULK2.CANYOUPLEASEWATCHFORF... 1.PLEASE ADD 80GSM WADDING INTO THE QUILTED MOCK INSERTS TO INCREASE BULK
2.CAN YOU PLEASE WATCH FOR FIBRE PERCOLATION AND ENSURE APPROPRIATE NEEDLES ARE USED TO REDUCE THIS
3.HAVE YOU ADDED HEAVIER INTERLINING INTO THE COLLAR LAPELS? CAN YOU CONFIRM THE WEIGHT YOU ARE USING? YOU WILL NEED TO INCREASE THE WEIGHT AS THE COLLAR STAND AND COLLAR BLADE ARE BOTH COLLAPSING. SEE PHOTO
4.PLEASE ADD INTERNAL WADDING TAPE TO THE SLEEVE HEAD TO PREVENT ROUCHING AND COLLAPSING OF SLEEVEHEAD
qdhouhui
朋友,我任务,望采纳!
1.请添加80 gsm填塞进绗缝模拟插入增加散装。

2.你能请注意纤维渗透和确保适当的针是用来减少这种吗?
3.你添加到领翻领重衬?你能确认你使用的重量吗?你需要增加体重作为下级领,衣领叶片都崩溃。见图
4.请添加内部填塞磁带到套筒头以防止领头损坏。
宾科精密部件
yanmiller
请添加80GSM絮到绗缝模拟插入增加散装
可以请你为纤维渗流手表和确保适当的针用来减少
你说重衬出产到衣领翻领?你能确认你使用的重量吗?你将需要增加体重的翻领领刀片都崩溃。看照片
4.please添加内部填絮胶带套头防止rouching和塌袖山