请高手帮忙翻译成英文,谢谢了。 20

开展教学研究,是检验学院教学质量、牵引和推动教学改革,提升教学层次的重要途径。要着眼能力,认清教学研究的重要性,科学组织,增强教学研究的指导性,把握重点,提高教学研究的科... 开展教学研究,是检验学院教学质量、牵引和推动教学改革,提升教学层次的重要途径。要着眼能力,认清教学研究的重要性,科学组织,增强教学研究的指导性,把握重点,提高教学研究的科学性。 展开
HWIYOUNG
Teaching and research are tested, traction and promoting the teaching reform of College teaching quality, improve teaching level of important ways.
Keep, clear understanding of the importance of teaching, scientific organizations, enhanced teaching and research guide, grasping focal points, research on improving teaching of science.
creely647
楼下很多语病。网上字典随意一番就复制上来了。很无语 同学你要引用了就等着死吧。。

目测最少5个语病。
鲁圆载5c
To carry out teaching research, is checking the quality of college teaching, traction and promote teaching reform, an important way to advance the teaching level. Ability should be focused on, to recognize the importance of teaching research, scientific organizations, enhance the guidance of teaching and research, to grasp the key, raise the scientific nature of the teaching and research. 望采纳啊。。。
追问
谢谢,应该还可以翻译更好一点。
孟颖桢
自己的事情自己做
无与伦比snp
你去下载有道词典吧,,