His answer was so confused that i could hardly make any ( )of it at all.

A.explanationB.meaningC.senseD.interpretation求答案,求解释... A.explanation B.meaning C.sense D.interpretation
求答案,求解释
知道合伙人交通运输行家

应该是:
Cmake sense of 搞清..的意思 他回答时那么混乱,以至于我根本没有搞懂他的意思 ~~~~~~~~~~~~~~~~祝你进步,如对你有帮助,请及时采纳~~~~~~~~~~~~~~~~
Anna封心锁爱
选C , make sense of = understand= figure out 搞明白,搞清楚...,为固定搭配。
His answer was so confused that i could hardly make any sense of it at all.

他的回答如此的含糊,让我感到一头雾水。
望采纳,祝开心呢~!