急急急!!跪求翻译大师帮我翻译下面一段成英文!!!!!!

周润发,1955年5月18日生于香港,国家一级演员,华人世界顶级巨星,国际巨星。在港片鼎盛时期开启了诸多类型片先河,枪战片影响更是远播欧美,在拍摄多部影片后获得一定程度上... 周润发,1955年5月18日生于香港,国家一级演员,华人世界顶级巨星,国际巨星。在港片鼎盛时期开启了诸多类型片先河,枪战片影响更是远播欧美,在拍摄多部影片后获得一定程度上的成功,曾两次担任奥斯卡颁奖嘉宾。他于本世纪初重返华语影坛,经历着演艺生涯又一个全新挑战。 展开
蟹六跪二螯
Zhou Runfa, who was born on May 18th,1955 in Hong Kong, is one of the State First-Class Actors,one of the top stars in the world of Chinese and one of the world superstars as well. During the time when Hong Kong movies are prevailing, he fathered many types of new movies and his gun battle movies have shown great influence in Europe and America. By shooting quite a few movies, he had achieved significant success. He was twice the award presenter in Oscar. Zhou Runfa returned to the field of Chinese movies, experiencing another brand new challenge in his acting career.
这个给楼主做个参考吧,因为其中有些词句翻译得仍然不够好或不够地道。比如“更是远播欧美”,“开启先河”,“颁奖嘉宾”。希望能抛砖引玉。
另外,还提醒楼上楼下的,不要随随便便在翻译软件上弄一下再复制粘贴回来,这个方法谁都会,但是你看看机器翻译的质量又如何呢?能对提问的人有帮助吗?提问的人不是傻子。
百度网友a9123fec4
周大润发,1955年5月18日在香港出生,是国家一级演员之一的中国在世界上的顶级明星,以及世界的超级巨星之一。在当时的香港电影时,他生了许多新的电影类型,并在欧洲和美国,他的枪战电影表现出了极大的影响。不少电影拍摄,他取得了显着的成功。他曾两度奥斯卡奖主持人。周闰发领域的中国电影,在他的演艺生涯中遇到了另一个全新的挑战。
这是一个参考的业主,一些词组的翻译仍然不够好或不够地道。例如,“它是在欧美更广为人知,”先开其“嘉宾”。我希望开始讨论。
也提醒楼上楼下,不随便他们的翻译软件,然后复制并粘贴回来,这种方法,但在机器翻译的质量,你怎么看?问题有帮助吗?的问题,谁也不是傻子。
中道恬330
Zhou Runfa, born in May 18, 1955 in Hongkong, the national level of actors, the Chinese world's top stars, international superstar. In the heyday of Hong Kong open many type piece first, shoot -'em-up influence is spread to Europe and the United States, access to certain degree of success in shooting film, once two times as Oscar winners. He returned to the Chinese film in the beginning of this century, experienced a career and a new challenge.