一篇100字的英语检讨书

本人忘写英语作业需要写一篇100字的英语检讨书我实在是不会啊请大家帮帮忙啊最好来成品... 本人忘写英语作业 需要写一篇100字的英语检讨书 我实在是不会啊 请大家帮帮忙啊 最好来成品 展开
百度网友b49815a29

I am really very sorry for not doing my homework yesterday. I am so wrong for I have forgotten what I should do as a student. I should have done the homework the teacher gave me and hand it up in time for homework helps us to review the knowledge we have learnt in the class. It is also a good way to practise our skills. I promise that I will finish and hand in my homework carefully as fast as possible and I swear I will never,ever forget to do it again. Please forgive me and give me another chance.Thank you.

104字

以下是要点,可无视:

  • 道歉

  • 我本应...因为...

  • 我会尽快做完并交上

  • 我发誓不会再犯了

  • 原谅我,给我一个机会

匿名用户
今天,我怀着愧疚和懊悔给您写下这份检讨书,以向您表示我对上课讲话这种不良行为的深刻认识以及再也不在上课的时候讲闲话的决心.
这是一次十分深刻的检查,我对于我这次犯的错误感到很惭愧,我真的不应该在早自习的时候说话,我不应该违背老师的规定,我们作为学生就应该完全的听从老师的话,而我这次没有很好的重视到老师讲的话。我感到很抱歉,我希望老师可以原谅我的错误,我这次的悔过真的很深刻。
不过,人总是会犯错误的,当然我知道也不能以此作为借口,我们还是要尽量的避免这样的错误发生,希望老师可以相信我的悔过之心。
默朽朽
I am so sorry that i forgot to bring my homework.As we know,it is our duty to do homework carefully and bring it to school.Homework can help us review the knowledge which we learnt in the class.I could have brought my homework to school.So i wont do it again.(100字了没…自己瞎掰的)
90悦亟
你可以先用英语写,再用百度翻译。