英语问题-翻译句子

Yourwordsbecamemymotto.Iconstantlyfoundmyselfintheuniquepositionofbeingeitherthefirst... Your words became my motto. I constantly found myself in the unique position of being either
the first (woman doctor in Maryland
Rotary) or one of the few women (chief medical
reporters) in my field. I gained strength every time I said, “Yes, I’ll try that.”
匿名用户
你的话成为了我的格言,我不断地发现自己所处的独一无二的位置,不论是作为Maryland Rotary的第一位女医生或者是医学领域中为数不多的首席医疗记者之一。每次当我对自己说完“好,我会尽力去尝试“我就感到全身充满了力量。
百度网友cfa448b
你的话成了我的座右铭。我不断地发现自己的独一无二之处,既不是第一个(马里兰扶轮的女医生)或在我的领域为数不多的女性(首席医疗报告师)。每当我说,“是的,我会试试”我全身充满了力量。
匿名用户
你的话成为我的座右铭。我不断地发现自己的独特位置,要么
第一个(在马里兰州的女医生
旋转)或一个女人(首席医学
记者)在我的领域。我获得了力量,每次我说,“是的,我会试试。”