谁能帮我翻译一下下文,谢谢了,急!

Strangethingshappentotimewhenyoutravelbecausetheearthisdividedintotwenty-fourzones(时区... Strange things happen to time when you travel because the earth is divided into twenty-four zones(时区),one hour apart(一个时区相差一个小时).You can have days with more or fewer than twenty-four hours,and weeks with more or fewer than seven days.
If you make a five-day trip across the Atlantic Ocean(大西洋),your ship enters a different time zone every day.As you enter each zone,the time changes one hour.Traveling west,you set your clock back,traveling east,you set it ahead.Each day of your trip has either twenty-five or twenty-three hours.
If you travel by ship across the Pacific Ocean(太平洋),you cross the International Date Line(国际日期变更线).By agreement,this is the point where a new day begins.When you cross the line,This is the point where a new day begins. When you go across the line, you change your calendar one full day, back or ahead. Isn't it interesting?
浣熊浣熊A
当你旅行时会有奇怪的事情发生,因为地球被分为二十四个区域(时区),相差一个小时(一个时区相差一个小时)。你可能会度过多于或少于二十四小时的一天,也可能度过多于或少于七天的一周。如果你有一个穿越大西洋的为期5天的访问(大西洋),向西航行时你的船每天进入一个不同的时区。当你路过一个时区,都会有一个小时的时差变化。你把时钟拨回,往东旅行,你把它在你的旅行。每一天都有二十五或二十三个小时。如果你坐船穿过太平洋(太平洋),经过国际日期变更线。根据规则,这是新的一天的开始。当你越过这条线,这是新的一天开始的地方。当你穿过这条线,你就改变了你的日历一整天,提前或落后,是不是很有趣?
爱喝橙汁1990
当你旅行时会发生奇怪的事情,因为地球被划分成24个时区,一个时区相差一个小时。你会拥有多于或少于24小时的一天,多于或少于7天的一个星期。
如果你在大西洋旅行5天,你的船每天都会进入不同的时区。当你进入各个时区,时间都会调整一小时。当你向西前行,你要将你的时间往回调,向东前行,你往前调。你旅行中的每一天都会拥有25小时或者23小时。
如果你乘船在太平洋旅行,你将越过国际日期变更线。根据协议,国际日期变更线是新的一天开始的地方。当你越过这条线,这一点是新的一天开始的地方。当你越过这条线,你要将你的日历向前或向后翻一整天。有趣吧?
djhzx123
奇怪的事情发生在你旅行的时候,因为地球分成24个区(时区),相隔一小时(一个时区相差一个小时),你可以有天多于或者少于24小时,周多于或者少于七天如果你让一个为期五天的行程横跨大西洋(大西洋),你的船进入一个不同的时区,每一天,你进入每个区域、时间变化一小时旅行西,你把时钟往后,旅游东,你设置你的旅行之前每一天或者二十五或二十三个小时如果你乘船穿越太平洋(太平洋),你跨越国际日期变更线(国际日期变更线)凭协议,这是点,新的一天开始时,你越线,这是新一天开始的地方。当你穿过这条线,你改变你的日历一天,或提前回来。不是很有趣吗?
187*****894
额,,你可以用有道词典!