翻译下列英语句子

1.Nowthatyouareinforit,youmustcarryon.2.Cigaretteswerethedeathofme.3.Ifthemanwhowasse... 1. Now that you are in for it, you must carry on.2. Cigarettes were the death of me.3. If the man who was seen to take an umbrella from the City Church last Sunday evening does not wish to get into trouble, he will return the umbrella to No. 10 Broad Street.4. If you confer a benefit, never remember it; if you receive one, remember it always.5. Her sighs made it clear that she was unhappy.6. They had no running water where they lived. Nor did they have any conveniences of life such as gas and electricity.7. Theatre will be reinvented and become much freer and more imaginative.8. Nowadays it is understood that a diet which contains nothing harmful may result in serious disease if certain important elements are missing.9. By the end of the war, 800 people had been saved by the organization, but at a cost of 200 Belgian and French lives.It should be noted that he and she were extremely close allies. 展开
生活打开书
1.既然你在,你必须继续干
2.香烟是我的死亡
3.,上周日晚上,如果有人看见那个人带把着伞来自城市教堂上而不愿陷入困境,。 他会把伞还给布罗德大街10号。
4.如果你赋予了利益,永远记住它;如果你收到了他,永远记住它
5.她叹了口气,说得很清楚,她很不高兴
6.他们在那里生活没有自来水,他们也没有有任何便利的生活如天然气和电力
7.剧院将被改造和变得更自由、更富有想象力。
8.现在我们理解一个饮食如果某些重要元素是缺失的,则不含有任何有害物质也可能导致严重的疾病。
9.在战争的尾声,一个组织拯救了800人,但花费200比利时人和法国人的生命。应该指出的是,他和她是极其密切的盟友。
yijinyao909
1、你既然沾上了手,就得干下去。
2、香烟断送了我的性命。
3、上星期日傍晚,有人曾见某君在市教堂取走雨伞一把。取伞者如不愿卷入纠纷,还是将伞送至布劳德街10号为妙。
4、施恩勿记,受恩勿忘。
5、她唉声叹气,这说明她不快乐。
6、他们住的地方没有自来水,也没有煤气和电这类生活上的便利设施。
7、戏剧将脱胎换骨,变得更自由、更富想象力。
8、如今人们知道,如果食物中缺少了某些重要的成分,即使其中不含任何有害的物质,也会引起严重的疾病。
9、大战结束时,这个组织拯救了800人,但那是以200多比利时人和法国人的生命为代价的。
10、应当指出,他与她是极为密切的盟友。
匿名用户
6,他们居住的地方没有自来水,生活也不方便,没有煤气和电。把正也没人答,选我吧,这是我看了半天才会这一个。
Amulet雅dia
1。既然你在这,你必须带上。
2。香烟是我的死神。
3。如果有人看见他拿了一把伞,从教堂上周日晚上男人不想找麻烦的话,他将返回伞布劳德街10号为
4。施恩勿记,受恩勿忘.
5。她叹了口气清楚地表明她很不高兴。
6。他们没有自来水,他们住的地方。他们也没有任何生活便利的天然气和电力的
7。戏剧将脱胎换骨,变得更自由,更富想象力。
8。如今人们知道,如果缺少了某些重要成分,导致严重的疾病,食物不含有任何有害的可能。
9。到战争结束时,800人被这个组织拯救了,但在成本的200比利时人和法国人的生活。应当指出,他和她是极为密切的盟友。