急求英语翻译,谢谢!

Itiswrongtothinkthatonlinelearningwouldmakelearningeasierforeveryone.thoughwecanlearn... It is wrong to think that online learning would make
learning easier for everyone. though we can learn at any
time and at any place .In fact,many students spend much
more time and effort learning online . Many online students
sit at computers for hours at a time during evenings and on
weekends in order to keep up with the flow of the course .
When other people are finished with their work and studies
and are having fun, you`ll most likely find online students
doing their course work. Online students need to commit 4 to
15 hours a week to each course and they have to work hard
to meet the standards set by the course and to complete
assignments on time.
这是作文题目,哪位大神在帮帮忙万分感谢,小弟英语不好,现在脑子混了不好使了。。。

Topic(主题): Computer problems
General statement(一般的陈述):
Computers have a negative side(反面).
Details(详细资料):
. computer-controlled(计算机控制) machines(机械,机器) making many people
lose their jobs
. computer crimes(计算机犯罪)
. health problems(健康问题)
MORE TOPICS(更多的话题):
. The Internet makes the world smaller(世界变小了).
. People read for different reasons(不同的原因).
zh_gh
“网络学习可以让每个人的学习变得容易”,这种看法是错误的。尽管(网络教学使)我们能够在任何时间、任何地点学习,实际上许多学生在网络学习中花费更多的时间和努力。许多网络学生每晚上和每周末在电脑前端坐数小时,为的是跟上课程流。当其他人已经完成家庭作业,而且学习充满了乐趣,你很可能会发现网络(学习)学生正在做(意思是还未完成)他们的作业。在线学生每周需要在各课程上花费四到十五小时,并且他们不得不刻苦学习以达到课程设置的标准,并且及时完成分配的任务。
小宅莮UP
认为,在线学习将makelearning更容易为大家是错误的。虽然我们可以在任何时间、任何地点。事实上,许多学生花更多的时间和精力,在线学习。许多网上电脑studentssit在几个小时的时间在晚上和周末以跟上课程进度。当其他人都完成了他们的工作和研究有乐趣,你`将最可能发现在线课程的工作studentsdoing。在线学生需要4到15个小时每门课程每周和他们必须努力工作来达到课程的标准和completeassignments时间
matang174
有道词典非常容易。
rainbossky
其实你可以翻译上面那段短文·大概知道是什么意思··你再用中文写1段出来,再翻译就搞定啦
追问
好主意
坚达科技
这是大学新视野英语教材里的一篇课文的内容啊
追问
是滴是滴,英语作业,这个是范文,下面还要写作文。。。明早交,我实在扛不住了,就。。。