吸血鬼日记中cut歌词中文翻译

薄荷粘牙糖
Cut
刺痛

I'm not a stranger
我不是个局外人

No I am yours
不是,我是你的

With crippled anger
伴随着被伤害的愤怒

And tears that still drip sore
痛楚的泪水静静滑落

A fragile flame aged is misery
脆弱的激情退却竟是如此的痛苦

And when our hearts meet
当我们心灵相遇的时候

I know you see
我知道你了解

I do not want to be afraid
我不想要恐惧

I do not want to die inside just to breathe in
我不想要内心已死却只是在残喘

I'm tired of feeling so numb
我厌倦了这般麻木

Relief exists I find it when I am cut
当我被刺痛的时候我找到了实实在在的解脱

I may seem crazy
我可以故作疯狂

Or painfully shy
或是极其腼腆

And these scars wouldn't be so hidden
如果你仔细看着我的眼睛

If you would just look me in the eye
此等心灵的创伤却不会这样被隐藏

I feel alone here and cold here
我感到孤独和寒冷

Though I don't want to die
尽管我不想死

But the only anesthetic that makes me feel anything kills inside
但是仅有的麻木的感觉使我感到万念俱灰

I do not want to be afraid
我不想要恐惧

I do not want to die inside just to breathe in
我不想要内心已死却只是在残喘

I'm tired of feeling so numb
我厌倦了如此麻木的感觉

Relief exists I find it when
当我被刺痛的那一刻我找到了实实在在的解脱

I am cut Pain
我伤痛

I am not alone
我不孤独

I am not alone
我不孤独

I'm not a stranger
我不是个局外人

No I am yours
不是,我是你的

With crippled anger
伴随着被伤害的愤怒

And tears that still drip sore
痛楚的泪水静静滑落

But I do not want to be afraid
可是我不想要恐惧

I do not want to die inside just to breathe in
我不想要内心已死只是在残喘

I'm tired of feeling so numb
我厌倦了如此麻木的感觉

Relief exists I found it when I was cut
当我被刺痛的那一刻我找到了实实在在的解脱
匿名用户
我不是一个陌生人
不,我是你的
愤怒与残废
滴灌和泪水仍然疼痛

一个脆弱的框架岁
与苦难
当我们的眼神交会
我知道你看见

我不想害怕
我不希望死在里面只是为了呼吸
我累了,麻木的感觉
我发现它存在救济时
我切(我被切)

我可能看上去很疯狂
还是非常害羞
而这些疤痕不会这么隐藏
如果你只想看我的眼睛
在这里我感到孤独和寒冷在这里
虽然我不想死
但唯一的麻醉剂,让我感觉到什么杀死里面

我不想害怕
我不希望死在里面只是为了呼吸
我累了,麻木的感觉
我发现它存在救济时
我切
疼痛
我并不孤单

我不是一个陌生人
不,我是你的
愤怒与残废
滴灌和泪水仍然疼痛

但我不想害怕
我不希望死在里面只是为了呼吸
我累了,麻木的感觉
救济时我发现它的存在
我被切