求英语大神帮帮忙,汉译英,跪求(请不要用在线翻译工具翻译,请人工翻译,好么)

1.日本虽然是一个时尚的国家,但是日本人很喜欢自己的文化。2.日本的街道很干净,没有一个人扔垃圾。3.日本的电视节目都是1080P高清。我们看动漫十分的清晰。4.日本人把... 1.

日本虽然是一个时尚的国家,但是日本人很喜欢自己的文化。

2.日本的街道很干净,没有一个人扔垃圾 。

3.日本的电视节目都是1080P高清。 我们看动漫十分的清晰。

4.

日本人把不需要的家具摆在门口。搬来日本的外国人就可以捡回家。

5.日本的教育机制很成熟。孩子们有丰富的想象力和创造力。
帮帮忙吧
香水百合玉兰花
1 although Japan is a modern country, but the Japanese are like their own culture. 2 Japan's streets are clean, no one to throw garbage. The 3 Japanese TV is 1080P hd. We watched the cartoon very clear. 4 Japanese do not need furniture placed at the door. Move the foreigners to Japan can pick up home. Education mechanism of 5 Japanese very well. The children have a rich imagination and creativity.
li134181
人工翻译 ,神呢 我的英语实在学的烂啊 无法帮您 抱歉