iTunes Store是什么意思? 40

h807361863
看看百度百科吧,亲 http://baike.baidu.com/view/1355798.htm
XHHISEA02274
iTunes store
苹果音乐商店

相关例句:
1.Customers drift away from Apple’s iTunes store, which sells digital music tracks. 人们渐渐远离出售正版音乐的苹果商店。
2.The website resembles a free iTunes store, or a Spotify that lets you download files rather thanstreaming them.
巨鲸类似于一个免费的音乐商店,你可以下载音乐而非在线收听。
3.But when magazine publishers sell applications through the iTunes store, they do not get credit cardinformation or even the name of the buyer.
但是,当杂志出版商通过iTunes商店出售应用程序的时候,它们并没有拿到信用卡信息,甚至拿不到购买者的姓名。

苹果音乐商店相关知识链接:iTunes Store(2006年9月12日之前为“iTunes Music Store”)是一个由苹果电脑营运的音乐商店,需要使用iTunes软件连结。在2003年4月28日开幕,证明了经由网络销售音乐的可能性。