谁能给我翻译一下

XieNaisoneofthepopularTVhostsnow.ButwhenshefristhostedtheTVprogramHappyCampinHunanfiv... Xie Na is one of the popular TV hosts now.But when she frist hosted the TV program Happy Camp in Hunan five years ago,many people were critical of her.They didn't like the way she did the job.Xie was quite active,but they also thought she was loud and childish.This made her unhappy. "I felt so bad that I wanted to give up the job and go home,"she says."But as soon as we started making the next program,I changed my mind."Xie Na really believes she could be a good host,so she tired to put the problem right.She learned a lot and understood a lot. Now she is better at hosting and welcomed by young people.She still works hard."I'm self -critical,"she says."When I look at my old programs,I notice what I did wrong.I'm always trying to improve my hosting." And she was glad she didn't give up."Sometimes you need to go after your dream without worrying too much."She said. 展开
懒得筱猪
谢娜是现在流行的电视节目主持人之一。但当她第一次主持电视节目快乐大本营五年前在湖南,许多人批评她。他们不喜欢她这样做的工作。谢很活跃,但他们也认为她很幼稚。这使她很不高兴。”我感觉很糟糕,我想放弃工作,回家,”她说。“但是一旦我们开始制作下一个节目,我改变了我的想法。”谢娜真的相信她能成为一个好的主机,所以她想把问题吧。她学到了很多,明白了很多。现在她能更好地举办,深受年轻人的欢迎。她依然努力工作。”我的自我批评,”她说。“当我看我的老节目,我发现我做错了什么。我一直在努力提高我的主机。”她很高兴,她没有放弃。“有时候你需要去你的梦想而不用太多的经过。”她说。
芝苔
额滴个肾呐。。。。
谢Na是一个广受欢迎的电视主持人现在。但当她第一主持电视节目快乐大本营在湖南五年前,许多人批评她。他们不喜欢她做的工作。谢很活跃,但他们也认为她很大声的和幼稚的。这使她不高兴。“我感觉如此糟糕,我想放弃这个工作,回家,”她说。“但当我们开始制作下一个节目,我改变了我的想法。“谢Na真的认为她可以成为一个好主持人,所以她累了把问题正确。
smile寒彻心扉
谢娜现在是一个广受欢迎的电视主持人。但当五年前她在湖南第一次主持电视节目快乐大本营时,许多人批评她。他们不喜欢她的方式做的节目。谢娜是相当积极的,但他们仍然认为她烦闹和幼稚。这让她不高兴,她说“我感觉如此糟糕,我想放弃这个工作,回家”“但当我们制作下一个节目时我改变了我的想法”谢娜真的相信她可以成为一个好主持人,她尽力去改变节目,她学的更多,懂得更多,现在她在年轻人中是个很受欢迎的主持人,她仍然努力工作,她回忆着“每当我阅览我以前的节目,我都会注意到问题,我总是试着去改善”她很高兴她没有放弃“有时候你梦想破灭了,你更应该去做”她说
我自己翻译的,希望对你有帮助!