有首英文歌女的唱的,最后一句翻译成中文是:去做一个更好的男人,是什么歌!

如题!!!知道的给个歌名... 如题!!!知道的给个歌名 展开
匿名用户
Better Man 好男人

Send someone to love me 请赐给我一个爱人,
I need to rest in arms 我想在她的臂弯中休息。
1)Keep me safe from harm 别让我在暴风骤雨中,
In 2)pouring rain 受到伤害。
Give me endless summer 让我沐浴在无尽的夏日阳光中,
Lord I fear the 3)cold 主啊,我害怕严寒。
Feel I'm 4)getting old 感觉我的心在慢慢变老,
5)Before my time 虽然从外表看不出来。
As my soul heals the shame 当我的灵魂不再感到耻辱,
I will grow through this pain 我将不再痛苦。
Lord I'm doing all I can 主啊,我正竭尽所能,
To be a better man 成为一个更好的人。

6)Go easy on my conscience 别再让我的良心受谴责,
'Cause it's not my fault 因为这不是我的错。
I know I've been taught 我知道他们一直让我,
To take the blame 承担所有的责任。
7)Rest assured my angels 一切都会过去,我的天使们
Will catch my tears 会擦干我的眼泪,
8)Walk me out of here 带着我,
I'm in pain 离开这伤心之地。
As my soul heals the shame 当我的灵魂不再感到耻辱,
I will grow through this pain 我将不再痛苦。
Lord I'm doing all I can 主啊,我正竭尽所能,
To be a better man 成为一个更好的人。
乐妙颜4H
翻译过来应该是to be a better man,这首歌我刚刚在我是歌手上听陈明唱的,歌名就叫Better Man
匿名用户
林忆莲的 BETTER MAN