求一首歌···············

老友记中乔伊去拉斯维加斯拍电影然后被困在那陪人拍照那一集,他刚到拉斯维加斯时候画面出现了蜥蜴,很荒凉,当时配的歌曲是什么??多谢!!... 老友记中乔伊去拉斯维加斯拍电影然后被困在那陪人拍照那一集,他刚到拉斯维加斯时候画面出现了蜥蜴,很荒凉,当时配的歌曲是什么??多谢!! 展开
座余跑心2913
第五季第二十二集522 TOW Joey's Big Break -
场景:What song was playing as Joey drove up to the Nevada movie location?
歌曲名称:Horse With No Name,
演唱者:America
专辑出处:America.

歌词:

On the first part of the journey
I was looking at all the life
There were plants and birds and rocks and things
There was sand and hills and rings
The first thing I met was a fly with a buzz
And the sky with no clouds
The heat was hot and the ground was dry
But the air was full of sound

I've been through the desert on a horse with no name
It felt good to be out of the rain
In the desert you can remember your name
'Cause there ain't no one for to give you no pain
La, la ...

After two days in the desert sun
My skin began to turn red
After three days in the desert fun
I was looking at a river bed
And the story it told of a river that flowed
Made me sad to think it was dead

You see I've been through the desert on a horse with no name
It felt good to be out of the rain
In the desert you can remember your name
'Cause there ain't no one for to give you no pain
La, la ...

After nine days I let the horse run free
'Cause the desert had turned to sea
There were plants and birds and rocks and things
there was sand and hills and rings
The ocean is a desert with it's life underground
And a perfect disguise above
Under the cities lies a heart made of ground
But the humans will give no love

You see I've been through the desert on a horse with no name
It felt good to be out of the rain
In the desert you can remember your name
'Cause there ain't no one for to give you no pain
La, la ...
思佳哈cg

萨尔组合 七彩明花

柔开甘睿明
歌曲:你是我生命的四分之三
歌手:王启文
我叫你心心肝肝宝宝贝贝
你听着日日夜夜旋旋转转
从村口的分别到城市的街头
我从未忘心中的从前
我听你深深浅浅呼呼喊喊
你叫我时时刻刻牢牢记记
从去年的冬季期待着在相遇
你让我从迷茫中醒来
你是我的心
你是我的肝
你是我生命的四分之三
你是我的情
你是我的爱
你是我生命的完完全全
等我回来
你是我的心
你是我的肝
你是我生命的四分之三
你是我的情
你是我的爱
你是我生命的完完全全
一辈子的爱
music
我听你深深浅浅呼呼喊喊
你叫我时时刻刻牢牢记记
从去年的冬季期待着在相遇
你让我在迷茫中醒来
你是我的心
你是我的肝
你是我生命的四分之三
你是我的情
你是我的爱
你是我生命的完完全全
等我回来
你是我的心
你是我的肝
你是我生命的四分之三
你是我的情
你是我的爱
你是我生命的完完全全
一辈子的爱
你是我的心
你是我的肝
你是我生命的四分之三
你是我的情
你是我的爱
你是我生命的完完全全
一辈子的爱
霜子郏尔芙
《快点告诉你》(《动画城》栏目片头曲)

张又驰

王月明
歌词:
下了一整夜的雨
早起就是好天气
又在昨晚梦见你
我们快乐的游戏
都是怪我的粗心
责备自己太大意
找不见你的地址
可爸爸就要去邮局
想快点告诉你
我用你送的蜡笔
画了幅画特快传递给你
快点告诉你
我的十二分惦记
再远的路没有什么关系
我的心放在你那里
下了一整夜的雨
早起就是好天气
又在昨晚梦见你
我们快乐的游戏
都是怪我的粗心
责备自己太大意
找不见你的地址
可爸爸就要去邮局
想快点告诉你
多想天天在一起
研究十万个为什么的问题
快点告诉你
明白一些大道理
朋友之间最看重事情谊
我的心放在你那里
不典章佳元绿
女声独唱《快点告诉你》(《动画城》栏目片头曲)