英语自我介绍,带翻译的。1分钟

刘一璠
自我介绍

大家早上好!我叫XXX。我今年11岁了。我住在龙口,龙口是个美丽的城市。我有很多爱好,比如:画画、跳舞 、阅读。我有一个快乐的家庭。我的爸爸是个秘书,我的妈妈是个老师,我爱我的家。

Good
morning everyone!,My name is XXX.I am eleven years old.I live in
LongKou,LongKou is beautiful.I have many hobbies,for example:drawing, dancing,reading.I have a happy family,My father is a secretary, My mother is a teacher.I love my family

very much.

Thank you!
南宁承华教育科技有限公司
自我介绍
大家好,我叫...,来自钦州,我很高兴能在这里与大家认识,我是纺织工业学校的一名学生,我的专业是针织,我很荣幸能参加集训营,我参加集训营是因为我喜欢英语,我希望在集训营里学到的用在我以后的工作中,并开始我的职业生涯。因为我坚信将在很多领域都需要英语。
我的英语很差这就是我为什么在这里和大家一起学习,我知道我拿下英语将是一个巨大的挑战,但我坚信,“宝剑锋从磨出,梅花香自苦寒来”,坚持就是胜利,希望就在今后的学习中请大家多多指教,谢谢!
Self-introduction
Hello everyone! My is......, from Qinzhou. I’m so glad to meet you, and I’m currently a student at Guangxi Textile Industrial School. my major is knitting. It’s my pleasure to join the CHAMPION training camp, because I love English and I hope I can learn something in the training for my future work. As we all know English is very useful in every field.
My English is limited that’s why I’m here. I know it’s a huge challenge for me to conquer English, but I believe that “No pains, no gains, success belongs to the persevering”, I hope I can learn more from you, Thank you!
回头不是苦心0
想找.好.的英语辅导中心的话 其实选择ABC先下英语中心的人好像还蛮多的,我目前学习的这一家挺不错的 每天外教一对一的教学 除了语境好进步很快 课后还有双语助教根据我的上课录音给我学习建议和课后辅导,特别是口语和听力,最好能是外国人教学;,good morningafternoon,everyone. I am a girl from Class Grade . I'm eleven years old.I am a little shy,but I have a lot of hobbies ,like dancing and singing.l like speaking English,and English is my favourite subject.I want to make friends with all of you ,because I want to be outgoing.Can you help me .大家好,我是五()的一名女生,我今年11岁,我有点内向,但是我有许多爱好,像唱歌、跳舞,我喜欢英语,英语是我最喜欢的科目。我想与在座的所有人交朋友,因为我想变得外向一些,你能帮助我吗?
Silence9548
你来几句中文 都不知道姓什么叫什么 怎么介绍?
爱新觉罗玄烨满
你的家庭背景是什么?