英语文章翻译大侠来加分

HowtohavefuninChicago(芝加哥)withoutspendingalotofmoney?SightseeingTheArtInstitute(协会)of... How to have fun in Chicago(芝加哥) without spending a lot of money ?SightseeingThe Art Institute(协会)of Chicago has a fine collection of photos and paintings . The ticket is $10.00 , but go on Tuesday and you’ll get in free .The Sears Tower is the world’s third tallest building .By going to the 103rd floor , you can get a great view of the whole city . All for only $ 8.50.Free showThere are free concerts in Grant Park in summer .They are held Wednesday through Sarurday nights at 7:30 p.m.Attend the taping of a TV show for free . The Oprah Winfrey Show and Jenny Jones Show both offer tourists for free tickets . For the Oprah Winfrey Show , you’ll have to book tickets at least a month before .Places to stayYou can get a hotel for $100 to $300 a day . However , you can get a room in the dormitory(宿舍) at Roosevelt University for $215 for a whole week ! But you have to stay 30 days to get this great rate(优惠) 展开
匿名用户
如何去娱乐在芝加哥(芝加哥)不需要花很多的钱吗?观光艺术协会(协会)的芝加哥收藏着一批做工精细的照片和油画。机票是10.00美元,但在星期二和你会去可以免费进入。西尔斯大厦是世界上第三最高的建筑。去103层楼的,你就会得到一个很棒的景色的整个城市。所有的只有8.50美元。自由显示有免费音乐会在格兰特公园在夏天,他们是于周三通过Sarurday晚上7:30举行。参加一个电视节目供免费。在欧普拉秀和詹妮·琼斯既有提供旅客免费机票。为欧普拉秀,你一定要订票之前至少一个月。住宿的地方你会得到一个酒店为100美元至300美元一天。然而,你可以找个房间在宿舍(宿舍)罗斯福大学为215美元持续了整整一个星期!但是你必须呆在30天的时间来获得这个伟大的速率(优惠)
绅士老总bc
如何在芝加哥玩得开心(芝加哥)不用花很多钱吗?sightseeingthe艺术学院(芝加哥协会)收集了一批精美的照片和绘画。门票是10美元,但是在星期二去,你会得到自由。西亚士大厦是世界上最高的建筑第三。去第一百零三楼,你可以看到整个城市的美景。所有的仅为8.50.free产生在格兰特公园在夏天免费的音乐会。他们于星期三通过Sarurday晚上7:30 p.m.attend免费的电视节目录制。奥普拉温弗莉和琼斯节目免费票都给游客。为奥普拉温弗莉秀,你要订票之前至少一个月。地方stayyou可以得到100美元到300美元一天的酒店。然而,你可以在宿舍房间(宿舍)在罗斯福大学215美元一个星期!但你要住30天,得率(优惠)