“对不起,请让一下”和“对不起,请让我过去”英语如何翻译?

牧奥烃0H3f31

对不起,请让一下
I'm sorry, please let it

对不起,请让我过去
I'm sorry, please let me pass

对不起,我的英语不好,请原谅

翻译:Sorry, my English is not good, please forgive me.

对不起, 打搅你了。

pardon me for interrupting you.

对不起, 给你添麻烦了。

sorry to have given you so much trouble.

对不起,请你再讲一遍好吗?

i beg your pardon (but would you repeat what you said?

对不起 , 我得走了。

excuse me, but i'll have to go now.

人矮脸丑家穷
其实。。结合场景,很多时候只要说句excuse me就行了。。
im sorry 是指你做错事,而且这句话的语气很强烈,不是很重要的事不要乱用im sorry,一般就sorry了事。。这种事都用excuse me。。虽然你已经采纳了希望你还是看一下
牡丹梅
"I'm sorry, let you" and "sorry, please let me go"
桂雅安0E2
对不起,请让一下
I'm sorry, please let it

对不起,请让我过去
I'm sorry, please let me pass
杭鸿宝75
excuse me. what's excuse