帮忙把英文翻译成中文 要通顺语句不要百度翻译出来的 谢了 5

WorldCup1934-DetailsThepoliticalsituationinEuropehadbecomemoreandmoretense,withfascis... World Cup 1934 - Details
  The political situation in Europe had become more and more tense, with fascism, under the leadership of Adolf Hitler in Germany, taking a hold. Italy too was under the spell, with Benito Mussolini hoping to use the 1934 World Cup to further the glory of his own regime.
  Sixteen teams —— 12 from Europe, three South Americans (though not the holders Uruguay) and one African nation, Egypt —— lined up for the finals, which were this time conducted purely on a knockout basis.
  For the second successive time, the host country took the spoils. Under the approving gaze of Mussolini, the Italians saw off Czechoslovakia 2-1 in the final, though only after extra time.
  The Czechs silenced the partisan 50,000 crowd when Antonin Puc scored with just 20 minutes of the match remaining.
  They almost added a second when the ball struck a post before Argentine-born Raimundo Orsi scored a late equaliser for Italy with a brilliant goal.
  Italy clinched their first World Cup title when Angelo Schiavo scored the match-winner in the seventh minute of extra-time.
大哥洗发用潘婷
1934年世界杯——细节在欧洲政治局势越来越紧张,与法西斯主义的领导下,阿道夫·希特勒在德国,采取举办。意大利也被魔咒之下,贝尼托·墨索里尼希望利用1934年世界杯进一步的荣耀自己的政权。十六支球队——12个来自欧洲,南美三(尽管不是持有人乌拉圭)和一个非洲国家,埃及,排了总决赛,这一次在淘汰赛进行纯粹的基础。连续第二次,主办国把战利品。根据批准的注视墨索里尼,意大利2 - 1击败了捷克斯洛伐克在决赛中,虽然只有在额外的时间。捷克的党派50000人群沉默当安东尼的进球使20分钟的比赛剩余的。他们几乎增加了第二个当球击中一个帖子Raimundo奥尔西之前打进了一个阿根廷裔为意大利扳平比分有着辉煌的目标。意大利世界杯冠军拿到了第一个当安吉洛夏沃得分进球功臣在第七分钟的加时赛
酋非天9V
世界杯1934 -欧洲的政治局势已经变得越来越紧张,法西斯主义,希特勒在德国的领导下,采取了搁置。意大利太的蛊惑下,墨索里尼希望利用1934年世界杯,他自己的政权进一步的荣耀。十六队-来自欧洲12,三个南美洲(乌拉圭虽然不是持有人)和一个非洲国家,埃及-一字排开的总决赛,这是纯粹在淘汰赛的基础上进行的时间。对于连续第二次,东道国采取的战利品。根据批准的目光墨索里尼,意大利送行捷克斯洛伐克2-1在决赛中,虽然只有额外的时间后。捷克沉默党派50,000人群安东宁市局拿下剩下的比赛仅有20分钟。他们几乎增加了第二个,当皮球擦着后在阿根廷出生雷蒙奥尔西之前打进了扳平比分的意大利辉煌的目标。意大利夺得了他们的第一个世界杯冠军时,安杰洛·夏沃在第七分钟的加时赛中打进了比赛的赢家。