英雄联盟薇恩语音,中英文对应

最好是玩过美服的,不要百度翻译........ 最好是玩过美服的,不要百度翻译..... 展开
Bryantzcy
我看了好多复制粘贴百度翻译的,作为一个资深vayne玩家,还是有必要来说两句的。(以下内容纯手打,来源于自身听力)
让我们来猎杀那些陷入黑暗中的人吧
Let us hunt those who have fallen to darkness.
肮脏的蠢蛋
Impure fools!
小心点
Beware!
趁黑出动
On wings of night.
我听见了无知的哭喊
I hear the innocent cry out.
我闻到了黑魔法的味道
I smell black magics.
令人恐惧的阴影
The shadows are to be feared.
在黑暗中,所有东西都将被揭开
In the dark all is laid bare.
罪恶,潜伏在各个角落
Evil lurks around every corner.
黑夜,也会怕我
The dark should fear me.
想攻击我?先试试和影子玩拳击吧
Hitting me is like boxing with shadows.
我没有时间废话
I have no time for nonsense.
笑话?这是什么意思
Joke?What do you mean?
我让他们死得很痛快
I bring swift death.
我让他们得到解脱
I release them from their pain.
我已经判决了
I pass judgment.
他们将被净化
They will be purified.
用圣银箭弩来清洗血液
Cleansing blood with silver.
当空皓月
Silver of the moon.
净化元素,圣银
The purifying element.
浸泡在圣银中
Purge with silver.
是时候算账了
Time for reckoning.
木已成舟
The die is cast.
匿名用户
什么意思?要英文语音吗?
匿名用户
什么意思?要英文语音吗?