英语翻译.翻译下列句子 谢谢

1.沿着这条街走2.当你看到图书馆就向左转3.在第二个十字路口向右转4.酒店在你的右边5.附近有一家饭店吗?是的,有6.饭店在投递电话对面7.这儿附近有一些银行吗?不,没... 1.沿着这条街走

2.当你看到图书馆 就向左转
3.在第二个十字路口向右转
4.酒店在你的右边
5.附近有一家饭店吗?是的,有
6.饭店在投递电话对面
7.这儿附近有一些银行吗? 不,没有
8.你不会错过它
雪儿WYN
1. Go along this street
2. Turn left when you see the library
3. Turn right at the second crossing
4. The hotel on your right
5. There is a restaurant nearby? Yes, there is a
6. The hotel is opposite the post phone
7. There are some bank near here? No, I don't
8. You won't miss it
追问

机器翻译?

追答
嗯。怎么