请英语达人帮助翻译

mymothergrumbledamongotherthings.Theyhadfilledusinontheoddsandendsatcourt.Lissahadput... my mother grumbled among other things.

They had filled us in on the odds and ends at court.

Lissa had put a ban on participating in active duty and issued a decree that they should cease all use of offensive or defensive and only engage in hand to hand combat.

She had been taking her medication vigilantly and had been seeing a counselor three times a week to help her work through her troubles. She'd also stared deep meditations in hopes to keep the darkness at bay.
删除o0懂
我母亲抱怨除其他事项外。
他们填补了我们上法院零碎。
Lissa 已把禁止参加现役及发出一项法令,应停止所有使用进攻性或防御性的他们只能从事徒手格斗。
她警觉地一直在她的药,一直在看辅导员每周 3 次,帮助她的工作她的烦恼。她也曾希望在海湾保持黑暗中凝视深沉思录。
谛听者

我母亲喃喃地为另外的事情在诉苦
他们让我们在法院中计算着胜算与失败。
丽莎履行合法有效的职责,参与投票并发布了一个关于制止暴力攻击的法令。
她曾经谈到她进行过药物治疗,并且曾经看到过一个心理治疗师一周三次帮助她度过难关。她也在感觉到,爱象药物一样让她保持着宁静。
vipzxl1688
我母亲在抱怨一些其它的事情.
在法庭上他们告诉了我们一些零碎的事情.

梨沙禁止参加现役, 颁布命令停止一切进攻和防卫, 只进行肉搏战.

她警觉地将药服下, 曾经一周三次看到辅导员帮助她消除痛苦, 她苦苦地冥思, 希望冲破黑暗.
没有雪de冬天go
我妈妈抱怨等等。

  他们充满了我们的零碎在法院。

  Lissa把禁止参与现役和发布了一个法令,他们应该停止一切使用攻击性或防御和手手只参与战斗。

  她已经把她的药物,已经看到一个警觉地辅导员每周3次,帮助她通过她的工作麻烦。她也盯着深思考希望保持在海湾的黑暗