在线翻译

1.4DISCLOSINGPARTYrepresentsandwarrantstoRECEIVINGPARTYthattheCONFIDENTIALINFORMATION... 1.4DISCLOSING PARTY represents and warrants to RECEIVING PARTY that the CONFIDENTIAL INFORMATION to be furnished to RECEIVING PARTY by DISCLOSING PARTY shall not infringe any patent, trademark, copyright, trade secret, or any other proprietary rights of any third party and parties and shall be free from any claim of a third party or parties, and that any data or its related information shall be furnished to RECEIVING PARTY in compliance with any relevant law or regulation, such as, but not limited to, the Export Administration Regulations, and further represents and warrants that DISCLOSING PARTY shall not disclose to RECEIVING PARTY any confidential or proprietary information of a third Party or parties without consent of such third party or parties for its disclosure to RECEIVING PARTY without restrictions.
1.5 DISCLOSING PARTYagrees, in the event of a claim or a suit against RECEIVING PARTY, alleging that its information constitutes an infringement of any patent, trademark, copyright, trade secret, or any other proprietary rights of any third party or parties, to defend, indemnify, and hold harmless the RECEIVING PARTYfrom and against any and all liabilities, damages, judgments, costs, and expenses, including attorneys fees, arising from any such claim, or suit, at its own expense.
披露代表主家向接受方,向披露方的保密信息不侵犯任何专利,商标,版权,商业秘密,或任何其他专有权利的任何第三方当事人,不得要求任何三分之一方,和任何数据或其相关信息应提供给任何有关法律、法规,遵守甲方如,但不限于,出口管理规定,并进一步陈述和保证,披露方不得向接受方对三分之一方的任何机密或专有信息不披露接收方无限制的这样的第三方同意。
方同意披露,在索赔或诉讼反对接受方的事件,声称其信息构成的任何专利,商标,版权,商业秘密侵权,或其他专有权利的任何第三方,保护,赔偿,并进行无害化接收部分和反对任何和所有责任,损害赔偿,判决,成本,费用,包括律师费,所产生的任何此类索赔或诉讼,在它自己的费用
幽雪冰樱
1.4disclosing方陈述和保证,是提供给接受方在披露方的保密信息的接受方不得侵犯任何专利,商标,版权,商业秘密,或任何其他专有权利的任何第三方和方不得要求任何三分之一方,和任何数据或其相关信息应提供给任何有关法律、法规,遵守甲方如,但不限于,出口管理规定,并进一步陈述和保证,披露方不得向接受方三分之一方的任何机密或专有信息而不接受党的无限制的披露这样的第三方的同意。1.5partyagrees披露,在索赔或诉讼反对接受党的活动,声称其信息构成的任何专利,商标,版权,商业秘密侵权,或Y其他专有权利的任何第三方,保护,赔偿,并进行无害化接收partyfrom和反对任何和所有责任,赔偿,判决,成本,费用,包括律师费,所产生的任何此类索赔或诉讼,,在它自己的费用

......什么乱七八糟的= =
judy_chu1982
Social Accountability 8000 International standard
怪咖青年不言弃
秒懂百科