帮忙翻译一下这个课文,急!!!

Thereisachessclub,inourschool.Wemeeteveryweektoplayeachother.Iamthebest7intheclub,and... There is a chess club, in our school. We mee t every week to play each other. I am the best 7 in the club, and the captain of the school ch ess team. This year we 8 the All English School’ s Champion. I had to go up on stage(台子) in f ront of the whole school to collect the prize. I’m saving up my money to buy a chess 9 . I t’s very good for practice. That way I’ll 10 have someone to play with, and I’m sure I’ll make more progress
( )7. A. player B. fan C. leader D. learner ( )8. A. got B. won C. lost D. owned ( )9. A. computer B. book C. dictionary D. ga me ( )10. A. sometimes B. sometime C. always D .seldom
雪影lovewindy
我们学校有一个象棋俱乐部,我们每周都彼此对战。我是俱乐部里下的最好的一个,也是学校象棋队的队长。今年,我们得到了所有英语学校的冠军,我不得不在全校师生面前去上台领取奖品。我正攒钱准备买一台可以下棋的电脑。它对练习下象棋很有用。那样的话,就总会有人和我下象棋了。我肯定会取得更大的进步。7. A 8. B 9. A 10. C
百度网友b983186
有一个国际象棋俱乐部,在我们的学校。我们达到每周打对方。我在俱乐部最好的7,和学校的CH ESS队队长。今年我们8的所有英国学校的冠军。我不得不走上舞台(台子)在整个学校的前收集奖。我节省了我的钱去买一个国际象棋9。我是非常好的方式。这样我就10有人玩,我相信我会取得更大的进步
7。A. B. C. D.学生领袖球员风扇(8)。A. B. C. D.拥有了赢得了(9)。A. B. C. D. GA计算机书字典我()10。A. B. C.有时有时一直很少。
帐号已注销
我们学校有一个国际象棋俱乐部,每周我们都会见面对弈。在俱乐部中我是最出色的成员(player),同时也是这个俱乐部的主席,今年我们取得(got)了所有英语院校的冠军。我曾经在全校师生面前上台领奖。我用自己的钱去买了象棋游戏(game),这对训练很有好处,这样经常(always)会有人来找我对抗,我相信一定会取得更大的进步。

不知道对不对,仅供参考吧。
pkjapan1231
这里是一个国际象棋俱乐部,在我们学校。我们MEE吨每星期打对方。我是最好的俱乐部,学校CH ESS队的队长。今年我们所有英语学校的冠军。我不得不去舞台上(台子)f中RONT整个学校领取奖品。我保存了我的钱,买一个国际象棋9。 I T是非常好的做法。这样,我就10人一起玩的,我敢肯定,我会取得更大的进步
(7)。答:球员B.风扇C.领导者D.学习者()8。 A.赢得了B. C.损失D.国有()9。 A.计算机B.书C.字典D. GA我()10。 A. B.有时C.某个时候总是很少三维。
匿名用户
There is a chess club, in our school. We mee t every week to play each other. I am the best 7 in the club, and the captain of the school ch ess team. This year we 8 the All English School’ s Champion. I had to go up on stage(台子) in f ront of the whole school to collect the prize. I’m saving up my money to buy a chess 9 . I t’s very good for practice. That way I’ll 10 have someone to play with, and I’m sure I’ll make more progress ( )7. A. player B. fan C. leader D. learner ( )8. A. got B. won C. lost D. owned ( )9. A. computer B. book C. dictionary D. ga me ( )10. A. sometimes B. sometime C. always D .seldom
在我们的学校,有一个国际象棋俱乐部。我们每周打对方。我在俱乐部最好的7,和学校的CHESS队队长。今年我们8的所有英国学校的冠军。我不得不走上舞台(台子)在整个学校的前收集奖。我节省了我的钱去买一个国际象棋9。我是非常好的方式。这样我就10有人玩,我相信我会取得更大的进步()7。A.B.C.D.学生领袖球员风扇(8)。A.B.C.D.拥有了赢得了(9)。A.B.C.D.GA计算机书字典我()10。A.B.C.有时有时一直很少。

什么括号啊,翻译器都爆了