帮忙翻译一段英语文章!!!~~~

AsRomeisbuiltinoneday.SoisEnglishstudy.youmayfindthe26lettershoveraboveyouhead,making... As Rome is built in one day. So is English study.

you may find the 26 letters hover above you head, making you dizzy all the times. or you may get frustrated by those bird-like sounds when you do listening tests.
How to get through?

as far as I am concerned, persistence is the only way to win the battle with the evil 26 letters.

no one is born to know the letters. just hold on. Day by day, year by year. the more time you pay on studying it, the more you will gain from it. Take my experience for example. when I first get to know English, I almost hated it to death, new words, complex grammers...but mother asked me to persist and to recite some passages. mireculously, I found that English was somehow beyong my control after I had recited tens of passages. Excited to an extend, I began to find more passages to recite. by reciting, my oral english improved; my writing became fluent; grammers and stuctures were impressed in my heart.

So that is why I said persistence is the key to English study.

不要用软件翻译...
zzx414579099
由于罗马是建于一天。因此,是英语学习。

您可能会发现, 26个字母悬停以上,你的头脑,让你晕眩的所有时代。或您可能会收到沮丧那些鸟一样的声音,当您这样做听力测试。
如何获得通过呢?

作为我来说,毅力是唯一的出路,以仗,与邪恶的26个字母。

没有人是天生知道字母。只要坚持。一天一天,年复一年。时间越长,你付出就学习它,越多,您将获得由它。以我的经验,例如。当我第一次去了解英语,我几乎讨厌它死刑,新词,复杂的语法 … …但母亲问我,要坚持和背诵一些段落。 mireculously ,我发现英语是有点beyong我的控制后,我曾背诵数以万计的通道。兴奋一扩大,我开始寻找更多的通道朗诵。通过背诵,我的英语口语改善;我的写作,成为流利的语法和结构了深刻的印象在我心中。

所以这就是为什么我说,持续的关键是英语学习。
一米阳光1625
罗马不是建于一天,英语学习也是这样。

您可能会发现, 26个字母悬停以上,你的头脑,让你晕眩的所有时代。或您可能会收到沮丧那些鸟一样的声音,当您这样做听力测试。
如何获得通过呢?

作为我来说,毅力是唯一的出路,以仗,与邪恶的26个字母。

没有人是天生知道字母。只要按住上。一天一天,年复一年。时间越长,你付出就学习它,越多,您将获得由它。以我的经验,例如。当我第一次去了解英语,我几乎讨厌它死刑,新词,复杂的grammers … …但母亲问我,要坚持和背诵一些段落。 mireculously ,我发现英语是有点beyong我的控制后,我曾背诵数以万计的通道。兴奋一扩大,我开始寻找更多的通道朗诵。通过背诵,我的英语口语改善;我的写作,成为流利; grammers和stuctures了深刻的印象在我心中。

所以这就是为什么我说,持续的关键是英语学习。
naiheenim
罗马不是一天建立起来的,英语学习也一样
你可能发现26个字母盘旋在你头脑上,使你一直晕眩,或者你可能在做听力测试的时候被那些鸟语挫伤。
怎么才能克服?
据我所知,坚持是赢得讨厌的26个字母战役的唯一方法
没有人生来知道字母,坚持下去。日复一日,年复一年,你在学习上付出的越多,得到的越多。拿我的经验举例,当我第一次认识英语,我几乎恨死它了,新单词,复杂的语法。。。但是妈妈让我坚持而且背些短文。不可思议的是,在我背过数十篇短文后我发现英语在某种程度上就在我的掌控之内了。Excited to an extend(有问题,extend是动词啊。。),我开始找更多的短文来背。通过背诵,我的口语提高了,写作变得流畅了,语法和结构深深的印在了我心里
所以这就是我说坚持是英语学习的关键的原因。