急 找一首欧美钢琴歌曲

我只知道是一个组合唱的很失落的一首歌歌名翻译过来的意思是现在或永远我只知道这么多了求大神解答... 我只知道是一个组合唱的 很失落的一首歌 歌名翻译过来的意思是 现在或永远 我只知道这么多了 求大神解答 展开
冰雪未来
Now and forever
现在和永远

Whenever I'm weary from the battles that rage in my head
每当脑海中纷乱情绪的斗争让我疲倦
You make sense of madness when my sanity hangs by a thread
当我的心智悬于一线时你了解我的疯狂
I lose my way but still you seem to understand
我迷失自己 但你仍然理解我
Now and forever
现在和永远
I will be your man.
我将是你的男人

Sometimes I just hold you
有时我只是抓紧你
Too caught up in me to see
抓得太紧以至于我无法意识到
I'm holding a fortune that heaven has given to me
我抓住的是天堂赐予我的宝物
I'll try to show you each and every way I can
我试图用每一种我所能的方式告诉你
Now and forever
现在和永远
I will be your man
我将是你的男人

Now I can rest my worries and always be sure
现在我可以平息我的烦恼 而且确信
That I won't be alone anymore
我不再会是孤单一人
If I'd only known you were there all the time
如果始终知道你在那里
All this time
始终如一
Until the day the ocean doesn't touch the sand
直到有一天海水不再碰到沙滩
Now and forever
现在和永远
I will be your man
我将是你的男人

Now and forever
现在和永远
I will be your man
我将是你的男人

ture vibe乐队:
http://www.metrolyrics.com/now-and-forever-lyrics-true-vibe.html
追问
是个女的唱的 不是一个男唱的啊
追答
有首翻唱的,可以去找下。
歌手:张惠妹专辑名称:《旅程》之CD2《A-meiinPUB》中:now and forever,发行时间:2001年9月7日发行公司:丰华唱片