求下面文章翻译 不要机器翻译的 在线等!!! 105

7.FoodregulationDietaryexposuretocarcinogensandmutagensdependsonindividualconsumption... 7. Food regulation
Dietary exposure to carcinogens and mutagens depends on individual consumption patterns, which change with age, availability of food and lifestyle (64). Human and animal foods are commonly contaminated by aflatoxins during plantation, crop maturation, harvesting and storage. To prevent hepatotoxicity and hepatocellular carcinogenesis caused by AFB1, establishment of long-term interventions such as comprehensive food safety programs need to be implemented. Interventions ought to be at an individual or community level. These interventions have to target both market vendors and local farmers in order to prevent or minimize long-term exposure to aflatoxins, and thereby decrease HCC incidence rates (29,65). Pre-harvest intervention includes the introduction of crops resistant to fungal infection or aflatoxin biosynthesis, and the spraying of insecticides and fungicides (57,58). A community‑based survey, which was conducted in Guinea by Turner et al, aimed to reduce exposure to AFB1 by post-harvest intervention; the use of low-technology approaches was suggested. These approaches included hand sorting, drying on mats instead of on the ground, complete sun drying, spraying insecticide on the store floor at the start of storage, along with regular intervals afterwards, and refraining from the use of plastic or synthetic materials for storage that promote humidity (66).
百度网友ecaceef
7.食品条例
食物显现出致癌或者突变的情况取决于随着年龄、食物可得性以及生活方式而改变的个人消费模式。人类和动物的食物在种植、成熟、收割及储存过程中普遍会受到黄曲霉毒素的污染,为预防由黄曲霉毒素引起的肝中毒和肝细胞癌变,建立长期的干预措施,如全面的粮食安全程序,亟待被执行。干预措施应该处于个人或社会的水平。这些干预措施必须针对市场供应商和当地的农民,以防止或尽量减少长期接触黄曲霉毒素,从而降低肝癌发生率。前期干预措施包括引入能够对抗真菌感染或黄曲霉毒素生物合成的作物以及,喷洒杀虫剂和杀真菌剂。一项由Turner et al在几内亚实施的以社区为基础的调查旨在用后期干预措施来减少长期接触黄曲霉毒素,即提出了低技术处理的方法。这些方法包括:人工选料、在地垫而不是地面上 干燥,充足日晒晾干、存储之前在地面上喷洒杀虫剂、固定间隔,以及避免使用塑料或合成材料来提高湿度。
根据文章性质,基本上是直译的。望采纳~
Godfrey777
7. Food regulation
7/食品监管
Dietary exposure to carcinogens and mutagens depends on individual consumption patterns, which change with age, availability of food and lifestyle (64).
膳食是否会受致癌物和诱变剂侵害取决于个人的消费模式,而生活方式会随着年龄(的增长)、所食用的食物和生活方式而改变(64)。
Human and animal foods are commonly contaminated by aflatoxins during plantation, crop maturation, harvesting and storage.
人类和动物的食物通常会在作物种植、成熟、收获和储存期间受到黄曲霉毒素的污染。
To prevent hepatotoxicity and hepatocellular carcinogenesis caused by AFB1, establishment of long-term interventions such as comprehensive food safety programs need to be implemented. Interventions ought to be at an individual or community level.
为了防止黄曲霉毒素B1引起的肝中毒和肝细胞癌变,就需要建立并实施诸如食品安全综合规划等长期干预(措施)。这种干预措施应在个人或社区层面实施。
These interventions have to target both market vendors and local farmers in order to prevent or minimize long-term exposure to aflatoxins, and thereby decrease HCC incidence rates (29,65).
这些干预措施应针对市场摊贩和当地农民以防止或减少长期受黄曲霉毒素侵害,从而降低肝癌的发病率(29,65)。
Pre-harvest intervention includes the introduction of crops resistant to fungal infection or aflatoxin biosynthesis, and the spraying of insecticides and fungicides (57,58).
收获前的干预措施包括引种抗真菌感染和黄曲霉素生物合成的作物,以及喷洒杀虫剂和杀菌剂(57,58)。
A community‑based survey, which was conducted in Guinea by Turner et al, aimed to reduce exposure to AFB1 by post-harvest intervention; the use of low-technology approaches was suggested.
特纳等人在几内亚进行了一个基于社区的调研,旨在通过收获后的干预措施减少受黄曲霉毒素B1侵害;并提出使用低技术手段(进行)。
These approaches included hand sorting, drying on mats instead of on the ground, complete sun drying, spraying insecticide on the store floor at the start of storage, along with regular intervals afterwards, and refraining from the use of plastic or synthetic materials for storage that promote humidity (66).
这些方法包括手工分拣、在席子/垫子上而不是在地上嗮燥、完全利用太阳嗮燥、开始存储时对仓库地板喷杀虫剂并在随后定期喷洒、储存时不使用会增加湿度的塑料或合成材料(66)。
橘庄权01a77
7。食品regulationdietary
暴露于致癌物和致突变物取决于个人的消费模式,随着年龄的增长而改变,食物和生活方式的有效性(64)。人类和动物的食物通常是受黄曲霉毒素在种植,作物成熟,收获和储存。为了防止引起的肝毒性和肝细胞癌变过程中的黄曲霉毒素,如食品安全综合程序需要实现建立长期干预。干预措施应该在个人或社会的水平。这些干预措施对目标市场的供应商和当地农民为了防止或减少长期暴露于黄曲霉毒素,从而降低肝癌的发病率(29,65)。采前干预包括抗真菌感染和黄曲霉素的生物合成作物的引进,并喷洒杀虫剂和杀菌剂(57,58)。一个社区‑根据调查,这是由特纳等人几内亚进行的,旨在减少暴露于AFB1的收获后的干预;提出了低技术手段的运用。这些方法包括手工分拣,干燥的垫而不是在地上,完整的太阳干燥,喷雾杀虫剂在商场的存储开始,随着规则的间隔之
后,与不使用塑料或合成
手翻的满意答案吧
匿名用户
7.食品监管

膳食暴露于致癌物和诱变剂取决于个人的消费模式,改变与年龄、可用性的食物和生活方式(64)。人类和动物的食物通常被黄曲霉毒素污染在种植园、作物成熟、收获和储存。防止肝毒性和肝细胞癌形成AFB1所致,建立长期的干预措施,诸如全面的食品安全项目需要实现的。干预措施应该在个人或社区水平。这些干预措施必须同时瞄准市场供应商和当地农民为了防止或减少长期接触黄曲霉毒素,从而减少肝癌发病率(29,65)。秋收之前的那次干预包括引入作物抗真菌感染或黄曲霉毒素生物合成,喷洒杀虫剂和杀真菌剂(57,58)。一个社会——调查为基础,在几内亚进行由特纳et al,旨在减少接触AFB1的收获后干预;使用低技术方法被提出。这些方法包括手选、烘干在垫子上,而不是在地上,完全晒干,在商店的地板上喷洒杀虫剂在开始存储,以及定期之后,和避免使用塑料或合成材料储存,促进湿度(66)。
黑细阳l
饮食调节

饮食摄入致癌物和诱变依赖于个人消费模式,改变饮食和生活方式随着年龄的增长,可用性。人类和动物的食物通常被黄曲霉毒素污染的种植,作物成熟,收获和储存过程中。为了防止肝毒性和肝癌的发生,造成黄曲霉毒素,建立长期的干预措施,如全面的食品安全计划需要实施。干预应该是在个人或社会的水平。这些干预措施,以防止或尽量减少长期接触黄曲霉毒素,从而降低肝癌的发病率,同时针对市场的供应商和当地农民。收获前干预包括引进农作物抗真菌感染和黄曲霉毒素的生物合成,并喷洒杀虫剂和杀菌剂。以社区为基础的调查,这是由特纳等人在几内亚进行,旨在减少暴露于黄曲霉毒素.由收获后介入;建议使用低技术方法。这些方法包括手选,干燥垫子上,而不是在地面上,完整的阳光下晒,商店地板上喷洒杀虫剂,存储开始,沿着与固定的时间间隔之后,和不使用塑料或合成材料的存储促进湿度。

请采纳,谢谢。
真心求采纳。