帮忙翻译下面几个句子吧,谢谢

1.herhusbandworkedinabigofficeandgothisweeklypayeveryFridayevening.2.lotterytickets3.... 1.her husband worked in a big office and got his weekly pay every Friday evening.
2.lottery tickets
3.thick coat
4.i'm glad to tell you that we have two double rooms ready for you.
5.get in touch with others
6.at that time people put the outside covering of a tree and old pieces of cloth into water,and a few days later they took them out.
7.team spirit
8.I'm thankful for SMS because it saves me much money.just on the top end of a thumb,so much joy can be found.
国斌二胡
1. 她丈夫在一家大公司工作,每周五晚上拿周薪。
2. 彩票
3. 厚厚的衣服
4. 我很高兴地告诉你我们已为你准备了两间双人间。
5. 与别人保持联系
6. 那时候,人们将树皮和旧衣服放是水中,几天后再将它们取出来。
7. 团队精神
8. 我要感谢短信息,因为它让我省了很多钱。只要用指尖,你就能找到许多欢乐。
999lavender
1.她的丈夫在一个大公司上班,每周五的晚上拿到周薪。
2.彩票
3.厚外套
4.很高兴地告诉你们,我们已经为你准备好了两间双人房。
5.与他人取得联系
6.那个时候,人们把树皮和破旧的衣服放进水里,几天之后去取出。
7.团队精神
8.我很感激SMS,因为它替我省下了很多钱。指尖之上,绽放无限乐趣~
monieetime
1,她的丈夫在一个大办公室里工作并且每个星期五傍晚都获得每周的酬劳
2,彩票
3,厚外套
4,我很高兴告诉你我们为你准备有两个双人房
5,和其他人取得联系
6,当时人们把外面的树和几块旧布放到水里,几天后取出来(不确定,有点别扭)
7,团队精神
8,我感谢SMS,因为它节省了我很多钱。只是在拇指尖,我们可以发现如此多的欢乐