汉译英。

1.人们将不用钱了,一切都会是免费。2.一百年后,人们还会使用纸吗?3.这些动物处在危险之中。4.我们应该参与植树。5.他们将在家里的电脑上学习。6.人们将更少地使用地铁... 1. 人们将不用钱了,一切都会是免费。
2. 一百年后,人们还会使用纸吗?
3. 这些动物处在危险之中。
4. 我们应该参与植树。
5. 他们将在家里的电脑上学习。
6. 人们将更少地使用地铁。
7. 明天将有一场篮球赛。
8. 你认为他会对我们说真话吗?
9. 五十年后城市里将会有更少的车吗?
10. 他们正在讨论污染问题。
百花开玩笑
人们将不用钱了,一切都会是免费。
There is no need for people to pay any more, all the stuffs are free.

一百年后,人们还会使用纸吗?
Will people still use paper in a hundred years?

这些动物处在危险之中。
These animals are in danger.

我们应该参与植树。
We should take part in planting trees.

他们将在家里的电脑上学习。
They are going to study on computers at home.

人们将更少地使用地铁。
People will reduce the frequency to use subway.

明天将有一场篮球赛。
There's going to be a basketball match tomorrow.

你认为他会对我们说真话吗?
Do you think he will tell the truth to us?

五十年后城市里将会有更少的车吗?
Will there be less and less cars in the cities in 50 years?

他们正在讨论污染问题。
They are discussing about the issue of pollution.
猫行天下123
是初二的么》?英语书上有吧,忘了,,,,你先看看书,剩下的追问我吧。。