帮忙英语翻译?

Theglobalbusinesswilltypicallysourceitsmaterialsandcomponentsinmorethanonecountry.Sim... The global business will typically source its materials and components in more than one country. Similarly it will often have multiple assembly or manufacturing locations geographically dispersed.
It will subsequently market its products worldwide.
The trend towards globalization has actually been growing rapidly for some years.The reality of global marketing is often different, with quite substantial differences in local requirements still very much in evidence. Thus whilst the brand may be global, the product may need certain customization to meet specific country needs, whether it be left or right hand drive cars or different TV transmission standards or local taste.The growth in world trade has continued to outstrip growth in most countries. In part expanding demand in new markets drivers this trend but also the liberalization of international trade through the WTO accords has had a significant effect.
Once, companies established factories in overseas countries to manufacture products to meet local demand. Now, with the reduction of trade barriers and the development of global transportation infrastructure, fewer factories can produce in larger quantities to meet global, rather than local demand.
fly文库共享
全球营商通常会在不止一个国家的材料和部件。同样,它会经常有地理上分散的多个组装或制造地点。
随后,它将在全球销售其产品。
全球化的趋势实际上已经迅速成长为全球营销的一些年。现实往往是不同的,有相当大的差异,在本地需求仍然十分明显。因此,虽然品牌可能是全球性的,该产品可能需要一定的定制,以满足特定国家的需求,无论是左手或右手驱动汽车或不同的电视传输标准或当地的味道。世界贸易增长持续高于增长最国家。部分司机在新的市场需求不断扩大,这一趋势,但也通过国际贸易自由化的世贸组织协议已经产生了显着的效果。
一般,公司在海外建立了工厂生产的产品,以满足当地的需求。现在,减少贸易壁垒和全球运输基础设施的发展,可以产生更少的工厂数量较多,以满足全球性的,而不是当地的需求。

请采纳
今天你去哈
翻译如下
全球企业通常将源的材料和组件在多个国家。同样,它往往会有多个组件或生产地点的地理上分散的。它随后将其产品的全球市场。当今的全球化趋势实际上已经在过去几年里迅速增长。全球营销的现实往往是不同的,还有非常多的证据在当地的要求相当大的差异。因此,品牌可能是全球性的,该产品可能需要一定的定制以满足特定的国家需要,无论是左手或右手驾驶汽车或不同的电视传输标准或当地的口味。世界贸易的增长继续超过了大多数国家的增长。部分扩大新的市场驱动这一趋势也通过WTO协定国际贸易自由化的进程产生了重大影响的需求。一旦建立了工厂,公司在海外生产的产品来满足当地的需求。现在,随着贸易壁垒的全球运输基础设施发展的还原,更少的工厂可以在大批量生产来满足全球需求,而不是地方。
全球业务通常源其材料和组件在不止一个国家。同样它往往会有多个装配或制造地点地理位置分散的。它将随后全球销售产品。全球化的趋势实际上已经迅速增长多年。全球营销的现实往往是不同的,有很大的差异在当地的需求仍然非常的明显。因此虽然品牌可能是全球,产品可能需要某些定制以满足特定的国家需要,无论是左或右手驱动汽车或不同的电视传输标准或当地的口味。世界贸易的增长持续超过增长在大多数国家。在一定程度上扩大新市场需求驱动这一趋势还国际贸易自由化通过世贸组织协定已经有很大的影响。有一次,公司在海外国家设立工厂生产产品,以满足当地的需求。现在,随着减少贸易壁垒和全球的发展交通基础设施,更少的工厂可以生产大量应用,以满足全球,而不是当地的需求。
喵大人aB
这样翻译怎么样!?望采纳! 全球业务通常源其材料和组件在不止一个国家。 同样它往往会有多个装配或制造地点地理位置分散的。 它将随后全球销售产品。 全球化的趋势实际上已经迅速增长多年。 全球营销的现实往往是不同的,有很大的差异在当地的需求仍然非常的明显。 因此虽然品牌可能是全球,产品可能需要某些定制以满足特定的国家需要,无论是左或右手驱动汽车或不同的电视传输标准或当地的口味。 世界贸易的增长持续超过增长在大多数国家。 在一定程度上扩大新市场需求驱动这一趋势还国际贸易自由化通过世贸组织协定已经有很大的影响。 有一次,公司在海外国家设立工厂生产名单。