求短文翻译

Watercanbealiquid,asolidoragas.Whenitisasolid,itmaybeashardasrock(岩石).Whenitisaliquid... Water can be a liquid,a solid or a gas.When it is a solid,it may be as hard as rock(岩石).When it is a liquid,you can pour(倒) it out of a container(容器).When it is a gas,you cannot see it or feel it.When water changes to water vapour,we say that it evaporates(蒸发).When water vapour changes to water,we say that it co ndenses(凝结).
Water can changs from one form to another easily.This is why we always have fresh supply(供给) of water.Now let us find out how this is possible.The heat of the sun evaporates water,from the oceans(洋),seas,rivers and animals.Water vapour i s formed.This rises and forms clouds in the air.
When the clouds come near a mountain,they are forced(被迫) to rise.As the clouds rise,they are cooled.The higher they rise,the more they are cooled.This causes( 引起) more and more water vapour to condense.In this way,the tiny(微小) drops of water in the clouds get bigger and bigger until they are heavy enough to fall t o the earth as rain.
Some rain water which falls on the earth is again evaporated by the sun's heat.S ome of it sinks into the ground.It may be used up by thirsty plants.It may reach a well(井) or a spring(泉).Most of the water goes back to the rivers,seas and o ceans.This process(过程) then starts all over again.This process is called the water cycle.
顾轻沉
水可以是液体,固体或者液体。当它是固体时,可以像岩石一样硬。当它是液体时,你可以把它从容器里倒出来。当它是气体时,你既不能看见也不能感受到它。当水变成水蒸气时,我们叫蒸发。当水蒸气变成水时,我们叫凝结。

水可以轻易地从一种形式转化成另一种形式,这就是为什么我们有新鲜的水资源供应。现在让我们找出这是怎么能实现的。太阳的热度蒸发了来自大洋,海洋,河流和动物的水,形成了水蒸气。水蒸气上升并且在高空中形成了云。当云飘到山边时,它们被迫抬升,随着云的上升,也不断的冷却,它们升的越高就越冷,这导致越来越多的水蒸气凝结。这样,在云里的小水滴变得越来越大,直到它们足够重得可以掉在地上变成雨。
雨水有一些落在地上又被太阳蒸发了,一些渗入到土里,也许被干渴的植物吸收了或者汇入井里或泉水里了。大部分水流回到河流,海洋和大洋。接着这个过程又循环反复,这个过程叫水循环。
自己翻译的,如果不通顺请见谅
WYF1714482307
水可以是液体,固体或气体。当它是固态的,它会像岩石一样坚硬。当它是液体时,你可以把从容器。当它是气体,你不能看到或感觉到。当水变成水蒸气时,我们说它蒸发。当水蒸气变成水时,我们就说它凝结
水可以从一种形式转变到另一地。这就是为什么我们总有新鲜水。现在让我们看看这是可能的。太阳的热使水蒸发,从海洋,海洋,河流和动物。水蒸气的形成。这起空气中形成云。
当乌云靠近一座山,他们被迫上升。随着云的上升,他们被冷却。越会上升,他们越冷。这使得越来越多的水蒸气凝结。这样,微小在云中的水逐渐变大,直到它们足够重的秋天的雨地球。
一些雨水落在地球上再次被太阳的热量蒸发。一些雨水渗入地下。它可能被干渴的植物。它可以达到较好的井或泉。大部分的水回到河流,海洋。这个过程又重新开始。这一过程称为水的循环。
Mary1999_love
水可以是液态的,固态的或是气态的。当水是固态时,它可以比岩石还硬。当它是液体时,你可以把它从容器中倒出来。当它是气态时,你不能用肉眼看见或者感觉到它。当水变为水蒸气时,我们就叫这种物态变化为蒸发。当水蒸气变为冰时,我们就叫这种物态变化为凝华。
水可以很容易地从许多渠道得到。这就是为什么我们总是有干净的水供给。让我们现在来看看这是怎么实现的吧。太阳的高温使海洋中的水蒸发。水蒸气上升然后形成天空中的云。
当云靠近山的时候,它们就会被迫上升。当云上升时,它们被冷却了。它们上升地越高,它们就被冷却的越多。这样就导致大量的水蒸气液化。这样,云中的小水滴变得越来越大直到它们够重而掉到地上形成雨。
一些雨水掉到地上时又一次在太阳的高温下蒸发。有一些就渗入地中。这些水可以被植物再次利用。有时它们也能积累成井或泉。大部分的水会回到河,海或者洋。这个过程会一遍又一遍的重复。这个过程就叫作水的循环。【望采纳】