五年级英语自我介绍小短文一分钟之内加翻译

小黑子也
知道合伙人生活技巧行家
在广西大学商学院修读第二学位金融学,本科学位。金融行业2年从业经验,现任某银行投资顾问。

  Hello! My name is XXX, and you can call me XXX. I am a Chinese girl/boy. And I come from XXX. Now I am XXX years old. I have got long/short, black hair and big, black eyes.
I like studying English, playing the paino, playing basketball and so on. My favorite color is XXX. And I like hamburgers best. "XXX" is my motto, it's really a great sentence for me. I want to be a good officer in the future, it's my dream, and I always try to do it.
Ok, this is me.

你好!我叫XXX,你也可以叫我XXX(英文名)。我是个中国男孩/女孩。我来自XXX(学校)。现在我XXX岁了。我有一头又长/短又黑的头发和一双又打又黑的眼睛。
我喜欢学英语,弹钢琴,打篮球等等。我最喜欢的颜色是XXX。我最喜欢汉堡包。“XXX”是我的座右铭,它对我来说真的很棒。将来我想当一个白领,这是我的梦想,我也正在努力着。
好的,这就是我。