帮忙翻译一下,急!

A:WherehasLiFeigone?B:HehasgonetoHainanIsland.A:Howlonghashebeenthere?B:Hehasbeenther... A: Where has Li Fei gone?
B: He has gone to Hainan Island.
A: How long has he been there?
B: He has been there for three days.
A: When will he come back, do you know?
B: I’m afraid he won’t come back recently.
A: Could you tell me the way to Hainan Island?
B: Sorry, I have never been there.
A: How many times has Li Fei been to that place?
B: He has been there only once.
终级真理
A: Where has Li Fei gone?

李菲去哪了?
B: He has gone to Hainan Island.
他去海南岛了
A: How long has he been there?
他去那多久了?
B: He has been there for three days.
他已经去那3天了
A: When will he come back, do you know?
他什么时候回来,你知道吗?
B: I’m afraid he won’t come back recently.
我恐怕他近期不会回来了
A: Could you tell me the way to Hainan Island?
你能告诉我去海南岛的路吗?
B: Sorry, I have never been there.
抱歉,我从未去过那
A: How many times has Li Fei been to that place?
李菲去那多少次了?
B: He has been there only once.
他只去过那一次
一剑出血

李飞去哪儿了?
他去海南岛了。
他去那儿多久了?
他去那儿已经三天了。
他啥时候回来,你知道吗?
恐怕最近他都不会回来了……
你能告诉我怎么去海南岛吗?
不好意思,我没去过。
李飞去过几次那地方?
他只去过一次。
浅浅Cocoa
A、李飞去了哪里?
B他去了海南岛。
A他去了哪里多久了?
B他去了3天了。
A你知道他什么时候回来吗?
B我恐怕他最近还不能回来。
A你可以告诉我怎么去海南岛吗?
B抱歉,我没有去过哪里。
A李飞去过那里多少次了?
B他只去过一次。