请问,这段话怎么翻译,请不要用翻译工具,非常感谢!

TheONCTwillworktoenhancetheinfrastructurefortransmissionssuchasfrequencyconvertersand... The ONCT will work to enhance the infrastructure for transmissions such as frequency
converters and interconnection lines between areas in order to expand nationwide system operation.
Furthermore, in light of the current fact that development of interconnection lines between areas takes a long time, the Government will prepare a framework through designating important transmission facilities, providing opportunities for ministries concerned to hold meetings and communicate each other in order to facilitate proceedings of applicable laws and regulations.
andofobama
ONCT系统是,将努力提高传输的基础设施建设的标准。如频率转换器与互连线之间的区域协作等,用来扩大全国范围内的互联系统操作的稳定性和协调性。
此外,鉴于当前的事实情况存在,发展区域之间的互连线操作,需要很长的时间来协调后,才能发挥作用的实际情况,政府将准备制定一个合作框架,通过这个框架指定建设重要的输电设施,扩大相互的协作能力,用以满足当前的社会需要。
已指定有关部委,召开会议相互沟通,来制定最佳方案的出台。也对有关违规操作者,适用的法律法规的条款、制裁措施等,做了相应地制定。
zzxalf
ONCT未来工作的内容是提高传输基础设施(如变频器、地区之间的互连线),从而扩大全国系统运行。

再者,鉴于当前存在这样的一个事实情况(即地区之间的互连线研发工作需要花费很长的时间),政府将通过指定重要的传输设备制定框架,为相关部门提供一个会上交流的机会,以便制定相关适用法律法规的诉讼程序。
仅供参考,请能帮助到你,呵呵!