求翻译!!,在线等!!

1.INTRODUCTIONTheapplicationoftechnology-basedonlineretailserviceshasgrownrapidlyinre... 1. INTRODUCTION
The application of technology-based online retail services has grown rapidly in recent years. There has been a shift from the traditional physical store format to the more sophisticated non-store formats, with online retail sales having just crossed the $100 billion in 2007. Use of electronic means and advanced technology has led to a transformation in businesses today that are moving online. As a means that complements and supplements the experiences of a physical store, the conduct of business online is a business requirement. Sound consumer behavioral research is required to understand the dynamics of what would constitute a success model in such a context.
匿名用户
1。简介
近年来增长迅速的应用技术为基础的在线零售服务。已经有一个转变,从传统的物理存储格式,网上零售市场销售刚刚跨过100美元亿美元,2007年更复杂的非存储格式。使用电子手段和先进的技术,导致企业转型的今天,正在网上。作为补充和补充实体店的经验,开展网上业务的手段,是一个企业的要求。声音消费者行为研究是需要理解什么构成一个成功的模式,在这样的背景下的动态。
Y鬼瑶儿Y
1。景区简介
技术为基础的在线零售业务的应用近年来增长迅速。我们已经从传统的物理存储格式的更复杂的非存储格式转换,在线零售销售刚刚越过100000000000美元的2007。利用电子手段和先进的技术,导致了一个转型的今天,企业正在上网。作为一种手段,补充和补充的实体店的经验,网上业务的开展是企业的要求。良好的消费行为的研究需要了解如何在这样的背景下,一个成功的动力学模型构成。
小呆不爱说话
导言
近年来,以技术为基础的在线零售业务的应用增长迅速。我们已经从传统的物理存储格式转换为更复杂的非存储格式,在线零售销售刚刚超过2007年的100万亿美元。利用电子手段和先进的技术,导致了今天的转型,企业正在步入网络时代。作为一种手段,补充的实体店的经验,网上业务的开展是企业的要求。研究良好的消费行为需要了解如何在这样的背景下,构成一个成功的动力学模型。
e孤单摩天轮
1介绍
应用技术的在线零售服务在最近几年内快速增长。已经有一个转变,即从传统的物理存储格式到更复杂的店铺格式,在线零售销售刚刚越过1000亿年的2007美元。使用电子手段和先进技术已经导致了企业转型,正在网上今天。作为一种手段,补充和补充剂的实体店的经验,指导企业在线是一个业务需求。消费者行为研究是需要声音理解动态构成成功的模型在这样一个环境。