帮忙回答一下这九个问题,口语考试需要用,求英语大神啊

1.Whattype(s)ofmusicdoyoulike?Why?2.Whichofthefollowingwaysofseeingamoviedoyoulikebes... 1. What type(s) of music do you like? Why?
2. Which of the following ways of seeing a movie do you like best? Why?
-watching a movie on a laptop computer.
-watching a movie in a cinema
-watching a movie on TV
-watching a movie at a drive-in cinema
3. Do you think marriages based on love are more successful than arranged ones?
4.What are the positive and negative social effects of advertisements?
5. Should animals be kept in the zoo?
6. Is money the most important thing in your life? If not, what is it and why?
7. Why do people commit crimes? What are the major causes? Why?
8.Do you think it is essential to wear a seatbelt?
9.What do you fear? What are the possible methods to overcome this fear?
1。什么类型(S)的音乐你喜欢?为什么呢?
2。你最喜欢哪几个方面看电影吗?为什么呢?
-看在笔记本电脑上的电影。
-在影院看电影
-在电视上看电影
-在电影院看电影,一个驱动
3。你认为婚姻是爱情的基础上设置的比更成功吗?
4。什么是积极的和消极的广告社会效果?
5。动物应该被关在动物园?
6。钱是你生命中最重要的事情吗?如果不是,它是什么,为什么?
7。为什么人们犯下的罪行?的主要原因是什么?为什么呢?
8。你认为这是系安全带,必要的?
9。你怕什么?为了克服这种恐惧的方法是什么?

问题的中文翻译
cy阳五
你什么时候考试?时间紧么
追问
不着急,后天考试
追答
我就日了,我本来复制上来的,一下点错了全给我删了。如果你真的需要我明天再给你从打一遍吧。
英文我也不懂,你在翻译里回答中文再翻译回去不就行了
gfedcbabc
= =百度翻译?
追问
求问题答安