初三英语选择题,在线等~!!!

Theteacher()eachofthestudentsworkoutapracticalstudyplan.A.hopedB.wishedC.suggestedD.e... The teacher ( ) each of the students work out a practical study plan.
A.hoped B.wished C.suggested D.expected
Alice has gone to the classroom and she didn't say( ).
A.when didi she come back B.when would she be back
C.when she came back D.when she would be back
艾伦爱渔Cp68e
1. 选 C.
这个题考的是动词的用法。
hope\wish\expect后面都是 to do sth.
suggest的用法比较特殊,所以在选择题中经常出现。
sb suggest sb (should) do sth.其中,should 可以省略,就成为了should do sth.
2. 选 D。
这道题考的是疑问句变陈述句。
心的纯白
(1)The teacher suggested each of the students work out a practical study plan.
老师建议每个学生制定一个实际的学习计划.
(2)Alice has gone to the classroom and she didn't say when she would be back.
爱丽丝去了教室,她没有说,她何时回来
《谢谢》
zhouyiyao1981
1C,suggest that 主语+(should) V动词原形 如果不选C each oF the studentS 后面的工作就应该用过去式了。
2D,特殊疑问句作从句用陈述语序排除AB 根据时态,A去教室了,她没说什么时候回来,过去将来时。
战斗胡子
第一个选C
第二个选D
哟哈吉
C D 希望能采纳
维见云翳
应该是 C D