这首歌什么名字?急需

http://www.666ccc.com/play/3285/76935.htm... http://www.666ccc.com/play/3285/76935.htm 展开
猫猫之专业
bad boy
Cascada
跪求给分。

Remember the feelings 还记得那感觉吗
Remember the day 记得那天我们见面的日子吗
my stone heart was breaking 我的心彷佛被打碎了
my love ran away 我的爱情已远离我
This moment I knew I would be someone else 这一刻我不再是以前的那个自己
My love turned around and I felt 我感受到爱已不在

Be my bad boy be my man 就当我的坏男人吧
be my weekend lover 当我的周末情人
but don't be my friend 但却不是真心的感情
You can be my Bad boy 你可以对我尽情使坏
But understand 但你必须了解
That I don't need you in my life again 我已不再需要你了

Won't you be my bad boy be my man 难道你不愿意吗
be my weekend lover 当我的周末情人
but don't be my friend 但却不是真心的感情
You can be my Bad boy 你可以对我尽情使坏
But understand 但你必须了解

That I don't need you again 我已不再需要你了
No I don't need you again 我已不再需要你了

Bad Boy! 坏男人

You once made this promise 你曾经说过的山盟海誓呢
To stay by my side 你现在在我身边
But after some time 但是下一秒
You just pushed me aside 你就推翻所有你说的誓言

You never thought that a Girl could be strong 你从未想过我失去你也可以变坚强
Now I'll show you 我现在已经做到了
How to go on
zgltzmy
这首歌名字:越唱越气氛
liziquangaoli
《bad boy》,你把其中的一句歌词搜一下就知道了。。。。。。。。。
建瓯小生
先采纳~后给你~呵呵~找到了
武汉的大哥
一首动感舞曲?
追问
嗯哼,用它来参加考试