英语翻译!!!

近几十年:能不能写成inrecenttenyears,不能的话该怎么写通过积极参加各种学校活动,他的社交技能有了很大的提升(takeanactivepartindoing... 近几十年:能不能写成in recent ten years,不能的话该怎么写
通过积极参加各种学校活动,他的社交技能有了很大的提升(take an active part in doing sth)
这让我非常高兴的是我在英语上取得了很大的进步(to one‘s great delight)
神捕铁手
……近十年吧?就算是近十年,也应该是in last ten years。当然楼上decade也对。不过这就是有点大的词了。
几十这个说法,著实令人费心。英语里很少用这麼模糊的说词,非要说有的话,也是dozens of
bxuk
通过积极参加各种学校活动,他的社交技能有了很大的提升 For decades, he has been taking an active part in all kinds of campus activites. Therefore, he made a great progress in communication skills.

这让我非常高兴的是我在英语上取得了很大的进步To my great delight, I improved so much in my English learning.
快楽学习吧
1.近几十年
In recent decades
2.His social skills have improved a lot by take an active part in activities at school.

3.To my great delight,I made great progress in English.
打酱油店
in the last decades
By taking an active part in various school activities, his social skills have improved a lot.
It is to my great delight that I have made great progress in English.