一个英语句子的翻译--------高手帮忙

Associatewithothers.Thefirststeptomakingfriendsisassociatingwithotherpeople.Youcangot... Associate with others.
The first step to making friends is associating with other people. You can go to public places to meet new people. Besides, you will need to make yourself known by becoming an active member of such places.
请标准翻译,不要机器翻译,谢谢
jessieling1983
与其他人交往。
交朋友的第一步就是要与其他人交往。你可以去公共场所结实新人。另外,你需要在这些场所表现得很活跃,这样才能够使自己为人所知。
CEO路飞
与他人交往。
交朋友的第一步是与人交往。你可以去公共场所,以满足新的人民。此外,你需要成为这样的地方的一个积极成员称自己。