帮我翻译一首英文诗,谢谢。《promise》

AsyousitinsilencewonderingwhyIwellbeyourshouldertocryonUNtilyourtearsrundryWhenyouhav... As you sit in silence wondering whyI well be your shoulder to cry onUNtil your tears run dry When you have been hurtand con't believe what they've doneIf you need someone to talk toI'll be the one If a close friend hurts youAnd you don't understandRemember I'm hereI'll lend a helping hand Burdens are lighterwhen carried by twoAnd Ijust want you to knowI'm here for you这首诗我翻译出来了,但有些不准,请大家帮帮我,谢谢。我还要交作业呢,谢谢了。请逐句翻译,再次感谢 展开
lixiaojuan1017
当你坐在沉默中
琢磨着一切是为什么
我会是你哭泣时依赖的肩膀
直至你的眼泪干涸

当你受到了伤害
难以置信他们做了什么
如果你需要一个人去诉说
我就会是那一个
如果一个挚友伤害了你
而你却十分迷惑
请永远记住我就在你身边
援助的手等你紧握

何时重担会变轻巧答案是两人一起扛
我只是想让你明白
这里有守候你的我
匿名用户
你坐着,沉默不语,不明白为什么会这样.我愿做你哭泣时依靠的肩膀,直到眼泪不在流淌.当你受到伤害,不能相信他们做下的一切如果你需要有人交谈,我愿听你倾诉衷肠.若伤害你的朋友原本是亲密无间的.你无法释怀.记住,还有我的双手.重担能变轻松,若由两人来承担.只是想要你知道我永远可以让你依靠