你放暑假了吗翻译

英语翻译12你们开学了吗?3我听说你们放假了,你可以旅行了啊(这里的放假,指的是节假日的假期)4你们每月有几天假期?5我们每个月4天假英语翻译.... 英语翻译
2 你们开学了吗?
3 我听说你们放假了,你可以旅行了啊 ( 这里的放假,指的是 节假日的假期)
4 你们每月有几天假期?
5 我们每个月 4天假
英语翻译.
丛云阙凯泽
1 Are you on summer vacation/holiday now?
2 Have your new semester begun yet?
3 I heard you are on vacation,you can go for a trip.
4 how many days off you have per month?
5 we have four days off per month.