be good with什么意思

fightout

be good with
[英][bi: ɡud wið][美][bi ɡʊd wɪð]
和。。。相容(相处得好)

例句:

1.
L` m can` t be good with them?
我跟他们是水火不容的?

2.
It should be a good thing that I'm spending time with our students!
花时间跟我的学生在一起是一件很棒的事情
帝都小女子
知道合伙人金融证券行家
在校期间荣获文明小使者称号,并考取会计从业资格;曾多次参与集团业务处理,并获得其管理层高度赏识。

be good with

英 [bi: ɡud wið]
美 [bi ɡʊd wɪð]
擅长

双语例句
1. Good physical conditions can never be bought with money.
健康决非金钱所能买到.
来自《现代汉英综合大词典》

2. Be good with him, he has a lot of pull.
跟他搞好关系, 他很有门路.
来自互联网

3. With remission for good behaviour, she could be freed in a year.
她因为表现良好获得减刑,可能会在一年内重获自由。
来自柯林斯例句

4. This is a pity, because noise abatement really is a good cause, and it is likely to be discredited if it gets to be associated with bad science.
这是件憾事, 因为减少噪音实在是一项美好的事业; 如果把它与贫乏的科学知识搅在一起,那么这种美好的事业有可能使人生疑.
来自《用法词典》

5. All life's buffets should be met with dignity and good sense.
所有人生之打击都应以尊严和理智对付之.
来自辞典例句

请采纳~