翻译一篇英语作文!!谢谢

May12thisanordinarydayin2008,itisinthisdaythatshockingearthquakehappenedinSichuanprov... May 12th is an ordinary day in 2008,itis in this day that shocking earthquake happened in Sichuan province,China.The earthquake destroyed nearly everything in Wenchan county Sichuan province. It was terrible.We can't describle the scene what we saw with any words.thousands of people were injured even died. And thousands of children became such unlucky ones who lost fathers or mothers , they longed to have families to continue their lives .I am sympathetic to their fate ! But I believed that we can fight against the fate and change it .For example ,there many people keeping living without food or water for about 100 hours during the earthquake!
What an unbelievable thing it is !their great spirits showed the powerful life vitality of humans!However,they must keep fighting against the death .Many schools were destroyed and there were many students and teachers who left us forever.Sadness,hoplessness and different kinds of danger spreaded out here and there !
But ,fortunately ,love is around us :the Communist party helps us ,the army helps us ,the people all over the world help us .They offer us with money ,goods ,love and so on !For example ,li lian ji, a warm-hearted man ,offered us with 20 million yuan !
With the help of the such a large love ,we will over come the damage of the earthquake and face our beautiful future !

谢谢了啊 急着用啊~!~!~!!~!~!~!~!~!~!~!~!~
啊啊阿吖
May 12th is an ordinary day in 2008,itis in this day that shocking earthquake happened in Sichuan province,China.
5月12日是2008年中平凡的一天。但就是在这天,令人震惊的地震在中国四川省发生了。
The earthquake destroyed nearly everything in Wenchan county Sichuan province.
地震几乎摧毁了四川省汶川县的一切。
It was terrible.
We can't describle the scene what we saw with any words.
这是可怕的。我们难以用言语来形容我们看到的场景。
thousands of people were injured even died.
上千人受了伤,甚至死去。
And thousands of children became such unlucky ones who lost fathers or mothers , they longed to have families to continue their lives .
上千个不幸的孩子失去了爸爸或妈妈,他们渴望得到其他家庭的支援来活下去。
I am sympathetic to their fate !
我对他们的命运感到悲悯。
But I believed that we can fight against the fate and change it .
但我相信人定胜天,人定改天。
For example ,there many people keeping living without food or water for about 100 hours during the earthquake!
例如,在地震中有许多没有食物及水源的人坚持了大约100个小时。
What an unbelievable thing it is !
这是一件多么令人难以置信的事情啊!
their great spirits showed the powerful life vitality of humans!
他们伟大的精神展现了人类生命的巨大力量与活力!
However,they must keep fighting against the death .
然而,他们必须继续和死神战斗下去。
Many schools were destroyed and there were many students and teachers who left us forever.
许多学校被摧毁,有无数学生和老师永远地离开了我们。
Sadness,hoplessness and different kinds of danger spreaded out here and there !
悲哀,无望以及各种各样的危险蔓延开来。
But ,fortunately ,love is around us :the Communist party helps us ,the army helps us ,the people all over the world help us .
但是,幸运的是,我们周围有大爱:共产党帮助着我们,解放军战士们帮助着我们,世界各地的人们帮助着我们。
They offer us with money ,goods ,love and so on !
他们予我们金钱,货物,爱,还有很多很多。
For example ,li lian ji, a warm-hearted man ,offered us with 20 million yuan !
比如,李连杰,一个热心的人,为我们捐赠了200万元!
With the help of the such a large love ,we will over come the damage of the earthquake and face our beautiful future !
有了如此伟大的爱环绕着我们,支援着我们,我们将战胜地震带来的毁灭,面对我们美丽的人生!
lintingt
5月12日是一个普通的一天在2008年, 在这一天令人震惊的地震发生在四川省,我国的地震几乎摧毁了一切,在汶川县四川省。这是恐怖的.我们不能用任何言语描述现场,.数千的人受伤,甚至死亡。和成千上万的儿童成为这种倒霉的谁失去了父亲或母亲,他们渴望有家庭继续他们的生命,我是同情他们的命运!但我相信我们可以打击的命运和改变它。举例来说,有许多人保持的生活没有食物或水约100个小时期间,地震!
什么是令人难以置信的事,这是!他们的伟大精神,显示了强大的生命活力,人类!然而,他们必须继续战斗反对死刑,很多学校被摧毁,当时有很多学生和老师永远离开了我们.悲伤, 无望和不同种危险分散,在这里和那里!
不过,幸运的是,爱是在我们身边:共产党帮助我们,军队帮助我们,全世界的人都帮助我们,他们为我们提供了用金钱,货物,爱情等问题!举例来说,李莲姬,热情好客的男子,为我们提供了与2000.0万元!
借助该这么大的爱,我们会超过来损害地震和面对我们的美好未来!
吉采枫et
2008年的5月12日只是平凡的一天,但在这一天,在中国的四川汶川发生了特大地震。这场地震几乎摧垮了四川的汶川,这太可怕了!我们不能用任何语言描述我们所看到的景象。成千上万的人受伤了或是死亡了。成千上万的不幸的孩子失去了父母,他们渴望能够有家继续他们的生活。我对他们的命运(遭遇)感到十分同情!但是我相信我们可以战胜这场灾难!比如说,有许多人在没有水或食物的情况下仍然坚持活了100多个小时!
多么不可思议的事情啊!他们伟大精神显示了人类坚强的生存力量!但是,他们必须一直同死亡斗争。许多学校都坍塌了,许多学生和老师永远地离开了我们。悲痛,绝望以及各种危险在到处扩散着!
但是,幸运的是,爱一直在我们身边:政府(党)帮助我们,部队帮助我们,全世界的人们都向我们伸出了援助之手。他们向我们提供了钱、货物、爱等等。比如说,li lian ji (不知道是谁~),一个热心肠的人,向我们提供了2千万人民币!
在如此博大的爱心之下,我们一定会弥补地震造成的损失,面对我们美好的未来!
a513677280
5月12日是一个普通的一天在2008年, itis在这一天令人震惊的地震发生在四川省,我国的地震几乎摧毁了一切,在wenchan县四川省。这是terrible.we不能描述现场,我们看到的任何words.thousands的人受伤,甚至死亡。和成千上万的儿童成为这种倒霉的谁失去了父亲或母亲,他们渴望有家庭继续他们的生命,我是同情他们的命运!但我相信我们可以打击的命运和改变它。举例来说,有许多人保持的生活没有食物或水约100个小时期间,地震!
什么是令人难以置信的事,这是!他们的伟大精神,显示了强大的生命活力,人类!然而,他们必须继续战斗反对死刑,很多学校被摧毁,当时有很多学生和老师谁给我们留下了forever.sadness , hoplessness和不同种危险分散,在这里和那里!
不过,幸运的是,爱是在我们身边:共产党帮助我们,军队帮助我们,全世界的人都帮助我们,他们为我们提供了用金钱,货物,爱情等问题!举例来说,李莲姬,热情好客的男子,为我们提供了与2000.0万元!
借助该这么大的爱,我们会超过来损害地震和面对我们的美好未来!
子瞻岳麓山5
五月十二日是2008年中不平常的一天,在这天,中国四川省发生了一场大地震,这场地震几乎摧毁了四川汶川的所有东西,非常可怕,我不能用言语描述我所见到的景况。成千上万的人受伤甚至死亡。很多孩子不幸地失去爸爸妈妈,他们需要家庭去继续他们的生活,我非常同情他们的遭遇。但是我相信我们可以战胜和改变命运。例如,很多人在地震期间100个小时没有水和食物的情况下坚持活了下来。多么不可思议的一件事情啊!这伟大的精神表现了人类强大的意志力。但是我们必须坚持跟死亡对抗。很多学校都被破坏,很多的师生都永远地离开了我们。伤心,失望,各种的危险正在往各处扩伸,但是,幸运的事,爱心围绕着我们:共产党帮助我们,战士帮助我们,世界上所有的人们都帮助我们。他们提供着金钱,商品和爱!例如,李连基,一个热心的人,资助了我们二千万。 在这下爱心的帮助下,我们战胜了地震的伤害,去面对美好的未来!