帮我翻译zhe封情书啊!!!不要用英汉互译啊!!!

Nowit'sthetimewhentheeveninglightisbreaking.Andshadowspassthroughthehaveforgettonpain... Now it's the time when the evening light is breaking.And shadows pass through the have forgetton pain. I feel so lonely,want you with me.
There's so much to say .

I love can shine.
let it shine and it's like for ever.
beyond the stars and the brightness of the sun.
all now and always you live inside me from now on.
you've made a difference to my life.
never thought I, never feel again.
that thing to be so right.
time alone will show me if my heart is true
and what I feel for you.
you've made a difference to my life.
When you hear the song.
Let your heart be young and open.
there're only words but thy're written from the heart .
you know I love you .
i'm thinking of you.
when we apart
谢谢啊!!!
逝水微澜
当夜光破窗而入,阴影在身边流过遗忘的伤痛
我感觉如此的孤独
是那么的盼望你同我一起

我愿爱能发出光芒
让它闪耀,好象就能直到永远
光芒让星星和太阳为之黯淡
从现在到以后,你一直都会在我生命中永生
您让我的生命是如此的不一样
我从来没有想过
我从来也从来没有这么强烈的感觉
所有的一切会变得如此美妙
当你听到这首歌
它会让你的心年轻,开阔
也许只有只言片语,但是那是从心上刻下的话

你知道我爱你
我想你
当我们分别之时

(哇!!!我都被我自己翻译的东西感动了,太强了!!!!!!)
zag123_student
夜光婆娑影横斜,
恰似悲伤记忆时。
孤独在外,思念于心。
爱意闪烁,光芒万丈。如呈所愿,亮逾星辰。
无论何时,爱你之心永驻心田。
言行犹在,吾生不同。
时间流逝,唯感情对你确实真。
一切生命才有意义。
倾听此歌,展开心门。
猛然发现:爱在心中。
爱你之心你自知。思念却在,奈何异地。
advvampire
夜光如华,笼罩四野。月色如水,抚慰心田。形单影只,望君切切。无可相见,何述衷肠?
吾爱诚炽,可昭天地。群星暗淡,日月无辉。思君念君,无药可解。时光荏苒,妾心永远。当闻此曲,忆君往昔。泪眼相向,狠断愁肠。心之所鹜,无语凝噎!
sharywise
这好像是歌词呀

我好象听过

告诉我歌名~~~~~
百度网友ecf7e6c
这MS是妙手仁心2插曲You've made a difference to my life的歌词啊??~~