快啊,翻译一下英语短文,不要电脑翻译的,要通顺的

Abusinessman,whowasveryfondofmusic,wasaskedbyapoorwidowtogivehersomehelp.Herhusband,w... A businessman, who was very fond of music, was asked by a poor widow to give her some help. Her husband, who was a musician, had died, and left her very poor indeed.
The businessman saw that the widow and her daughter, who was with her, were in great distress. He looked with pity into their pale faces, and was sure that their sad story was true.
'How much do you want, my good woman?' said the businessman.
'Five dollars will save us,' said the poor widow, with some hesitation, after she thought for a few seconds.
The businessman sat down at his desk, took a piece of paper, wrote a few lines on it, and gave it to the widow with the words, 'Take it to the bank you see on the other side of the street.'
The widow thanked the man, and then quickly walked to the bank with her daughter, without stopping to read the note. The banker at once counted out fifty dollars instead of five, and passed them to the widow.
She was amazed when she saw so much money. 'Sir, there is a mistake here,' she said. 'You have given me fifty dollars, and I asked for only five.'
The banker looked at the note once more, and said, 'The check calls for fifty dollars.'
The banker then asked her to wait a few minutes, while he went to see the businessman who gave her the note.
'Yes,' said the businessman, when he had heard the banker's story, 'I did make a mistake. I wrote fifty instead of five hundred. Give the poor widow five hundred dollars, for such honesty is poorly rewarded(奖赏) with even that sum.'
lianyin123lian
一个商人,他非常喜欢音乐,是由一个穷寡妇要求给她一些帮助。她的丈夫,谁是一个音乐家,死了,留下她确实很差。
商人见那寡妇和她的女儿,她是谁,在巨大的痛苦。他看上去可怜他们苍白的脸,并确保他们的悲伤的故事是真的。
“你要多少,我的好女人?”商人说。
“五美元会拯救我们,”可怜的寡妇说,有些犹豫,她想了几秒钟。
商人在书桌旁坐下来,拿出一张纸,在上面写上几行,并把它与词的寡妇,”就在街道的另一边看到你的银行。”
寡妇感谢的人,然后迅速走到银行与她的女儿,不停的阅读笔记。在一次数出五十美元而不是五的银行家,并通过他们的寡妇。
她很惊讶,当她看到这么多钱。”先生,有一个错误在这里,”她说。”你给了我五十美元,我要求只有五。”
银行家看着注一次,说,“检查要求五十美元。”
他又问她要等几分钟,当他去看谁给她注意的商人。
“是的,”商人说,当他听到银行家的故事,“我犯了一个错误。我写了五十而不是五百。给这个可怜的寡妇五百美元,这种诚实是缺乏奖励(奖赏)甚至那笔。”
sxdehui2010
一个贫穷的寡妇求助于一个生意人。这个生意人是位音乐爱好者,而寡妇已死去的丈夫曾是个贫穷的音乐家。
从寡妇口中生意人知道她和她身边女儿遭遇的不幸,同情地看着他们苍白的脸,相信他们令人伤心的故事是真的。生意人说:“大嫂,你要多少啊?”
可怜的寡妇有点犹豫,想了一会儿后说:“五美元就够了。”
生意人在办公桌前坐下,取出一张纸,写了几行字,然后递给寡妇,并对寡妇说:“拿它对着去街对面的银行。”寡妇对生意人表示感谢后,没读纸上的字就很快和女儿朝银行走去。银行职员立即数给她50美元,而不是5美元。
看到这么多钱,寡妇有点吃惊。“先生,错了,”她说。“我要5美元,你给了我50美元。”
银行职员又看一遍纸条,对寡妇说:“支票开的是50美元。”
然后职员请寡妇等几分钟,自己去了生意人那里。
“对,”生意人听完职员的讲述后说。“我的确搞错了,本来要写500的。给这位可怜寡妇500美元,50元不足以奖赏这样的诚实。”
百度网友08fd819
一个非常喜爱音乐的商人,遇到一个寡妇恳求他给一些帮助,寡妇的丈夫是一个已经过世音乐家,丈夫的死让她非常贫困。
商人看到和她在一起的女儿,蓬头垢面。他相信了她们的话并非常同情她们的遭遇。
“你想要多少钱呢,夫人?”商人问道
“5美元就足够了”寡妇在思索了一会儿面带犹豫的说道。
商人在桌边坐下,拿出一张支票,在上面填写写了几行,然后把它给了寡妇,说:“带上这个去街对面的银行。”
寡妇向商人道了谢,没有读这张支票就带着女儿去了银行,银行的工作人员点出50美元而不是5美元,给了寡妇。
当她看到这么多钱的时候她很震惊,说道:"先生,你可能犯了一个小错,我只要5美元,您却给了我50美元。
银行工作人员再一次看了看这张支票,说:“这是一张50美元的支票。”
然后工作人员让她稍等一会儿,不一会儿她看到了给她支票的商人。
“是的”,当他听说这件事后,商人说,“我犯了一个错,我应该写500美元而不是50美元给这个可怜的寡妇,对于诚信来说这是远远不够的奖励。”

若觉得翻得还行,请采纳!谢谢!