forwardto后加什么

青柠姑娘17
forward to中的to是介词,表:期待、盼望,后面只能跟名词或动名词,因此只能加doing,不能加不定式to do。常用搭配:look forward to doing sth.

扩展资料

  例句:

  I look forward to hearing from you.

  盼望着收到你的信。

  I'm looking forward to seeing you perform.

  我期待着看你演出。

  She leaned forward to scrutinize their faces.

  她探身向前,端详他们的面容。

  We're really looking forward to seeing you again.

  我们非常盼望能再见到你。

中智咨询