求英语出色的,帮忙把这句翻译成英文

这个项目给了我一个出国学习的机会,可以让我变得更好。我想要得到这个机会去你们学校学习,获取更高的成就。大意就是这样,别拿翻译器翻译。。我想要自然点的英语,只要意思差不多就... 这个项目给了我一个出国学习的机会,可以让我变得更好。我想要得到这个机会去你们学校学习,获取更高的成就。

大意就是这样,别拿翻译器翻译。。我想要自然点的英语,只要意思差不多就行,求英语大神。。
沾了双罗袖
this porgram gives me an opportunity to study abroad which made me better,and i am eager to catch this chance to study in your school for the greater achievement
Mrbrianzhao

This project give me an oppotunity to study abroad and makes me better.I want to get this chance to study in your school to get higher achievement.
江边独钓gcq
This project gives me a chance to study abroad, you can let me become better. I want to get this chance to study in your school, get a higher achievement.
这已经是很自然的了,自己可以查查英语词典,自己试着去翻译