‘你在与不在,我都在近旁’这首歌的名字是什么

你在与不在,我都在近旁你走或不走,我都在那里你唤若不唤,你都会看见我是如何坚守着,你我的每个誓言如果我在你最需要我的时候离去人品是多么的低劣啊你的话到底算什么当你完全不知... 你在与不在,我都在近旁
你走或不走,我都在那里
你唤若不唤,你都会看见
我是如何坚守着,你我的每个誓言
如果我在你最需要我的时候离去
人品是多么的低劣啊
你的话到底算什么
当你完全不知所云
说出它们的时候
你的话到底算什么
如果这只是浮云般的美好
却瞬间破灭掉
当爱至情浓处时
你大声说出自己的心声
那些话,永远都不会退色
即使我们离去,那些话还是一直在,直到海枯石烂
我知道,你是上天给我派来的一位天使
我知道,这是命运的安排
今晚我将会守护在你的身边
守护在你的身旁 不离不弃,
只因我是你最刻骨铭心的依恋
你的话到底算什么
当你完全不知所云
说出它们的时候
你的话到底算什么
如果这只是浮云般的美好
却瞬间破灭掉
当爱至情浓处时
那些话,永远都不会退色
即使我们离去,那些话还是一直在,直到海枯石烂
你在与不在我都在近旁
你走或不走我都在那里
我是如何坚守着你我的每个誓言
如果我在你最需要我的时候离去
人品是多么的低劣啊
我会紧紧的守护着我的天使
匿名用户
What are words Chris Medina,美国偶像第十季绝种好男人,他曾经是星巴克的服务员,他向和他约会8年的女孩求婚并且最后在一起了。但是后来她因为车祸事故使脑部受到重创,康复后智力只有2岁,生活完全不能够自理,可Chris仍然不离不弃,一直照顾着她。后来有一天,Chris参加了美国偶像,他的初衷就是想赚更多的钱好让她得到更好的治疗,过上更好的生活。英文歌词:
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I`ll be there
Anytime you whisper my name, you`ll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
What are words
If you really don`t mean them
When you say them
What are words
If they`re only for good times
Then it`s on
When it`s love
Yeah, you see them as lover`s words
They never go away
They live on, even when we`re gone
And I know an angel would say
Just from me and now know I`m meant
To be where I am and I`m gonna be
Standing right beside her tonight

And I`m gonna be by your side
I would never leave when she needs me most
What are words
If you really don`t mean them
When you say them
What are words
If they`re only for good times
Then it`s off
When it`s love
Yeah, you see them as lover`s words
They never go away
They live on, even when we`re gone
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I`ll be there
And I`m gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
I`m forever keeping my angel
匿名用户
见与不见
匿名用户
见或不见
匿名用户
chris medina what are words
萧十一郎O3
《你的话到底算什么》